Meditație 02 Iulie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 111
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2581-02-iulie]02 Iulie [/url]
„ Si Cuvîntul S-a facut trup , si a locuit printre noi , plin de har si de adevar . si noi am privit slava Lui, o slava întocmai ca slava singurului nascut din Tatal”. Ioan 1:14
În una din poeziile sale , Robert Browning a scris: Fara dragoste lumea noastra a ajuns un mormînt. Dar acest mormînt cînd este atins de dragoste se transforma în înviere „!
Domnul Isus ne-a învatat cum sa-i atingem pe altii cu dragostea noastra, vorbindu-ne prin pilde si zicatori pline de tîlc. Astfel ne-a vorbit de „bunul gospodar” si de slujitorii care au lucrat cu dragoste , fiind recunoscatori pentru ca au fost acceptati în ceasul din urma. El ne-a spus sa nu vedem paiul din ochiul semenului , ci bîrna din ochiul nostru. Sa nu luam piatra penru a lovi în cel vinovat, ci mai degraba sa iertam si sa ridicam pe cel cazut rugîndu-ne pentru cei ce ne prigonesc.
El ne-a mai spus :„ celui ce ne loveste sa-i întoarcem si celalat obraz , iar pentru cei ce ne-au gresit , sa fim gata sa iertam de saptezeci de ori cîte sapte, pregatiti sa mergem alaturi de cel ce ne sileste o mila în plus !
El ne-a cerut sa ne iubim semenii ca pe noi însine si sa facem celorlalti, ceea ce noi am astepta sa ni se faca.
Dragostea adevarata, pretuieste semenii, acorda întîietate, iarta si este gata pentru orice jertfa. Acest fel de dragoste poate schimba si lumea în care noi traim.
Rug. Doamne Isuse, fa-ma sa fiu un canal al dragostei Tale, pentru ca si lumea din jurul meu sa se schimbe.Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 02 Iulie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine dintre voi este înțelept și priceput? Să-și arate, prin purtarea lui bună, faptele făcute cu blândețea înțelepciunii! ( Iacov 3:13 )