Meditație 01 Iulie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 124
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2582-01-iulie]01 Iulie [/url]
„ În adevar, nu este nici o deosebire între Iudeu si Grec; caci toti au acelasi Domn, care este bogat în îndurare pentru toti cei ce-l cheama. Fiindca „oricine va chema Numele Domnului , va fi mîntuit .„ Rom 10:12-13
Într-o povestire, Dorothy Parker , o femeie cunoscuta pentru sarcasmul sau, a vorbit despre o doamna care la o petrecere mondena, a laudat pe una dintre subalternele sale.

Esti foarte draguta cu subalternii ; a intervenit o alta persoana ! Fiind nepregatita sa auda aceste cuvinte, Dorothy a intervenit întrebînd : Unde ai gasit o astfel de subalterna ? Nu sunt prea multi sefi care sa vorbeasca astfel de angajatii sai !
Acea doamna , recunoscuta în afacerile sale ca o buna crestina, i-a raspuns:” asa se întîmpla în lumea afacerilor : „patronii îsi desconsidera angajatii , fiind mereu nemultumiti de ceea ce acestia sunt si pot sa faca. În lumea lui Dumnezeu este însa altfel : „ toti sunt egali”; „si toti sunt valorosi”! Talentati însa în domenii diferite. Unii pot fi printi, altii pot fi sclavi, dar toti ]nsa au aceiasi valoare, datorita faptului ca au fost întocmiti de acelasi creator , au parte de acelasi har si au fost înzestrati cu daruri spirituale de acelasi pret.
De aceea apostolul Pavel poate sa spuna: „aici nu mai este nici Grec, nici Iudeu, nici taiere împrejur, nici netaiere împrejur, nici Barbar, nici Schit, nici rob, nici slobod, ci Hristos este totul si în toti „! Col.3:11
Datorita acestui fapt este absurd sa-i împarti pe oameni si sa-i clasifici dupa pozitia sociala sau apartenenta nationala , pentru ca înaintea lui Dumnezeu toti au aceeasi valoare.
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-i privesc pe cei din jurul meu , asa cum îi vezi si Tu .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 01 Iulie | Salvatorul.ro
meniu prim
Plata păcatului este moartea