Meditație 29 Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 125
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2584-29-iunie]29 Iunie [/url]
„ De alfel, toti ceice voiesc sa traiasca cu evlavie în Hristos Isus, vor fi prigoniti .” 2 Tim . 3:12
În Scotia, în secolul al 16-lea a afost un craciun însîngerat. Mii de preoti si de credinciosi au suferit pentru Hristos. Unii au fost spînzurati sau macelariti cu sînge rece. Iar altii au fost arsi pe rug sau decapitati. Printre acestia a fost si Patrick Hamilton , un scotian de numai 24 de ani. El a fost condamnat la moarte prin ardere pe rug. În timp ce atîrna pe rug si focul i-a ajuns la talpile picioarelor , el si-a scos haina care îl acoperea si-a dat-o slujitorului sau , spunîndu-i : „acesta nu-mi mai poate sluji în foc ; tie îti va fi de mai multa trebuinta „!
În acele momente, unul dintre persecutori l-a batjocorit pe Hamilton, cerîndu-i sa se lepede de Dumnezeu. „Om fara minte „! i-a raspuns Hamilton . Sunt nevinovat ! Si nici Dumnezeul pe care îl slujesc nu are nici o vina ; de ce sa ma lepad de El ?
În timp ce flacarile au început sa-l cuprinda, Hamilton a început sa se roage cu voce tare spunînd : „ Pîna cînd Doamne, vei mai lasa întunericul sa stapîneasca acest tinut ? Cît vei mai putea suferi aceasta tiranie umana? Iar în ultimile sale cuvinte asemenea lui Stefan, a spus : „ Doamne Isuse; primeste duhul meu „!
Daca astazi te bucuri de libertate, nu uita ca înainte de tine au fost altii care s-au jertfit , pentru ca tu sa ai parte de aceasta binecuvîntare. Si sunt unii crestini ce platesc acest pret al suferintelor, chiar acum .
Rug. Doamne Dumnezeule; arata-ti slava si puterea Ta , iesind înaintea persecutorilor si ocrotindu-i pe toti cei care te slujesc cu credinciosie .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 29 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Religia curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume. ( Iacov 1:27 )