Meditație 27 Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 124
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2586-27-iunie]27 Iunie [/url]
„ Dreptarul învataturilor sanatoase , pe care le-ai auzit de la mine, tine-l cu credinta si dragostea care este în Hristos Isus”. 2 Tim. 1:13
Într-un numar mai vechi al revistei Guide Posts , a aparut un articol despre un fotograf de la Hollywood , numit Harry Langdon. El a fotografiat multe personalitati , printre care vedete sportive si chiar Ronald Regan , imediat dupa ce a fost ales presedinte.

Cînd a fost intervievat despre succesul fotografiilor sale, Langdon a spus ca : „realizezi fotografii reusite, atunci cînd reusesti sa imortalizezi vîrful unei expresii „.
Aceasta este ceea ce atrage privirile cuiva spre o anume poza si determina persoana care o priveste sa o admire. Din acest motiv el a devenit foarte exigent si de multe ori corecta cu vehementa pe acei pe care îi poza.
Într-o zi pe cînd lua masa într-un restaurant , a observat o vînzatoare ce purta un tricou pe care era inscriptionat mesajul :” Adevarul te va face slobod” !
Acest mesaj l-a intrigat, pentru ca el nu stia ce-i libertatea. Era atît de încorsetat în modul lui de viata si-n pretentiile sale uneori absurde. Simtea ca nu merita nimic de la viata, pentru ca îi domina si-i folosea în interes personal pe toti acei pe care îi fotografia.
De aceia a început sa vorbeasca cu acea tînara, care l-a invitat la biserica. El a acceptat invitatia si în timpul serviciului divin l-a primit pe Domnul Isus ca mîntuitor al vietii lui. A gasit în acest fel libertatea despre care se vorbea în acel mesaj.
În zilele care au urmat , schimbarea traita, i-a adus un dezastru pentru cariera lui de fotograf. El a scos afara din atelierul lui toate tablourile compromitatoare si a început sa-i judece pe toti acei pe care îi întîlnea pentru greselile din viata lor. Din acea zi , clientii lui au început sa-l ocoleasca. Salariul i s-a diminuat si era în pragul de-afi concediat.
Intrigat de ceea ce i se întîmpla a mers sa-l întrebe pe pastorul sau. Dupa ce l-a ascultat, pastorul i-a spus : „ Dumnezeu a facut o schimbare în viata ta, dar nu ti-a dat si dreptul de-ai judeca pe cei care înca n-au trait-o. Noi trebuie sa-i iubim pe semeni asa cum sunt, lasînd judecata în seama lui Dumnezeu.
În acea zi Harry Langdon a trebuit sa se schimbe din nou. I-a trebuit mai mult timp, dar acum îi privea pe oameni dintr-o alta perspectiva. Acum îi privea nu ca fotograf, sau ca judecator , ci îi vedea asa cum i-a creat Dumnezeu si cum ar putea deveni prin Hristos.
Si fotografiile realizate de el au capatat o noua imagine. Nu mai reprezentau punctul maxim al unei expresii , ci imortalizarea a ceea ce este frumos si demn de fiinta umana.
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-i vad pe cei din jurul meu asa cum si Tu îi privesti ; si da-mi putere sa-i iubesc si sa-i accept asa cum sunt. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 27 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ai milă de mine, Dumnezeule, ai milă de mine! Căci în Tine mi se încrede sufletul; la umbra aripilor Tale caut un loc de scăpare, până vor trece nenorocirile. ( Psalmii 57:1 )