Meditație 25 Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 224
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2588-25-iunie]25 Iunie [/url]
„ Si la aceasta ati fost chemati ; fiindca si Hristos a suferit pentru voi , si v-a lasat o pilda , ca sa calcati pe urmele Lui” I Petru 2:21
De multe ori memoria ne joaca feste. Aceasta se întîmpla mai ales pe masura ce înaintam în vîrsta. Cred ca a-ti auzit de povestirea celor trei femei, care s-au întîlnit într-o zi si fiecare a povestit ceea ce i se întîmpla : Cea dintîi a spus :” uneori merg pîna la frigider si cînd îl deschid , nu-mi mai aduc aminte ce as fi vrut sa iau”! Cealata a intervenit spunînd : „si mie mi se întîmpla la fel” ! „Uneori merg din camera de zi pîna la etaj , si cînd ajung în dormitor nu-mi mai amintesc ce cautam”!
A treia femeie a intervenit în discutia prietenelor ei si cu destula aroganta a spus : „ cred ca eu sunt mult mai norocoasa decît voi ! Nu mi s-a întîmplat niciodata asa ceva; si- a ciocanit cu putere cu degetul în masa, batînd în lemn. Dupa aceea s-a ridicat repede de la masa, zicînd : „ Oh ; cred ca iar bate cineva la usa „!
Un actor de comedie a spus : „Eu nu-mi gasesc masina în parcare , chiar daca este singura cu farurile aprinse”!
De multe ori uitam lucruri importante. Ceea ce n-ar trebui sa uitam niciodata, este jertfa pe care altii au depus-o ca noi sa putem ajunge Copii ai lui Dumnezeu.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa nu-i uit niciodata pe cei ce m-au slujit , trudind pentru cresterea mea spirituala, ca sa pot fi un urmas al Tau. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 25 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
În mintea mea e iarnă, dar în sufletul meu e o primăvară permanentă! ( Victor Hugo )