Meditație 23 Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 209
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2590-23-iunie]23 Iunie [/url]
„ Si la aceasta ati fost chemati ; fiindca si Hristos a suferit pentru voi, si v-a lasat o pilda, ca sa calcati pe urmele Lui „. I Pet. 2:21
În filmul Karate Kid, este prezentata o scena interesanta: Într-o zi personajul principal Daniel, a mers sa-l întîlneasca pe maestrul sau , domnul Miagi. Cînd a ajuns la casa acestuia, domnul Miagi îngrijea un bonsai. Impresionat de forma si frumusetea pomului, Daniel a apreciat pe maestrul sau pentru maiestria cu care reusea sa formeze coroana acestui pom pitic.
Uitîndu-se la el, domnul Miagi a luat un bonsai si l-a înmînat lui Dniel, spunîndu-i : „ încearca sa faci acelasi lucru „! Surprins de ceea ce-i cere maiestrul, Daniel, a raspuns ca nu are aceiasi îndemînare si de fapt n-a aranjat niciodata coroana unui bonsai. „Încearca „; i-a zis maiestrul ! Închide ochii si imagineaza-ti cum vrei sa arate coroana pomului la final. Apoi deschide ochii si taie tot ceea ce nu se potriveste cu modelul tau.
Si în viata noastra Dumnezeu modeleaza chipul Fiului Sau. El nu numai ca îndeparteaza lastarii firii vechi , ci ne schimba si natura vietii. Dintr-un pom salbatic, Dumnezeu ne face un pom roditor în care sa creasca roadele Duhului Sfînt.
Rug. Doamne Dumnezeule ; prin puterea Duhului Sfînt ,desavîrseste lucrarea începuta în viata mea, ajutîndu-ma sa ma aseman tot mai mult cu Tine. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Mă interesează ce gândește Dumnezeu. Restul sunt detalii. ( Albert Einstein )