Meditație 17 Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 209
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2596-17-iunie]17 Iunie [/url]
„ Caci toate aceste lucruri se petrec în folosul vostru , pentru ca harul mare , capatat prin multi sa faca sa sporeasca multumirile spre slava lui Dumnezeu. „ 2 Cor. 4:15
Pastorul Bruce Larsen a povestit despre curajul credintei unei femei din biserica pe care o pastorea. Aceasta membra a bisericii sale, era o femeie plina de entuziasm si îndrazneala.

Fiica si ginerele ei erau în pragul divortului. Problema care i-a condus la aceasta decizie era faptul ca ginerele sau nu era credincios. Daca s-ar întoarce la Dumnezeu atunci toate lucrurile ar lua o noua turnura, spunea sotia lui.
Cunoscînd situatia din familia copiilor ei , aceasta sora s-a rugat pentru ei multa vreme. Întro zi ea a venit sa marturiseasca pastorului, ca a primit raspunsul lui Dumnezeu pentru acesta problema.
Ea a hotarît sa trimita ginerului sau o scrisoare prin care sa-l invite sa vina la biserica împreuna cu ea. În acest serviciu de duminica dimineata , ea era sigura ca ginerele ei îsi va preda viata Domnului Isus. De aceea a planificat ca în serviciul de seara sa aiba loc si serviciul lui de botez.
Cînd mi-a spus topate acestea, a afirmat pastorul, am încercat sa o conving ca este un plan neîntelept. Dumnezeu nu lucreaza în acest fel si nici nu poti sa-l manipulezi pe ginerele tau.
Sora Chan însa n-a luat în seama niciuna dintre aceste atentionari. A trimis o scrisoare ginerelui sau, care a venit la biserivca la acel serviciu de duminica dimineata. La sfîrsitul slujirii cînd pastorul a facut invitatia pentru toti cei ce doresc sa-L primeasca pe Domnul Isus în inima lor, ginerele acelei surori a venit în fata si a marturisit aceasta decizie. Apoi fara sa stie de discutiile precedente, el a cerut sa fie botezat chiar în dupamasa aceleiasi zile.
Uitîndu-se în ochii pastorului sora Chan a spus :” ginerele meu a venit , a raspuns invitatiei si acum doreste sa fie botezat. Cînd spunea acestea, în privirea ei nu se observa nici un fel de surprindere sau de ezitare. Ea s-a rugat cu credinta , a actionat cu îndrazneala si Dumnezeu a raspuns. Acum ginerele ei este parte a împaratiei . Ce minunat este raspunsul credintei !
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa ma încred în Tine în orice vreme si contînd pe ajutorul Tau , prin credinta sa îndraznesc sa fac lucruri mari pentru Împaratia Ta . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Hainele te fac domn, sufletul te face om!