Meditație 16 Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 129
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2597-16-iunie]16 Iunie [/url]
„ Dragostea lui Dumnezeu fata de noi s-a aratat prin faptul ca Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Sau Fiu , ca noi sa traim prin El”! I Ioan 4:9
Un om bogat si-apierdut sotia pe cînd unicul lor fiu avea numai cîtiva ani. Pentru îngrijirea lui si pentru a aface menaj în gospodarie, a angajat o doica .

Cînd copilula a juns la adolescenta s-a îmbolnavit si a murit. Cu inima zdrobita de durere în urma acestei noi pierderi la scurt timp a murit si tatal. Pentru ca nu se cunostea nici o ruda apropiata care sa-i mosteneasca averea acestui om bogat, avocatul sau a organizat o licitatie pentru toate lucrurile din gospodarie.
La aceasta licitatie s-au prezentat multi oameni bogati , dar a venit si acea doica care a slujit în gospodarie. Ea era saraca si avea foarte putini bani , dar nadajduia ca va reusi sa cumpere lucrurile de care si-a legat inima.
Licitatia a început cu un tablou al fiului acestui om bogat care era asezat pe un perete din sufragerie. Cînd a fost anuntat tabloul, nimeni nu s-a oferit sa-l cumpere. De aceea pretul pentru licitatie a scazut la doar cîtva dolari. Cîn a vazut ca are banii pentru a-l cumpara , batrîna dadaca s-a ridicat si-a spus: „ Ofer pretul pentru acest tablou”! El este pentru mine amintirea cea mai de pret . Îl reprezinta pe fiul acestui stapîn pe care l-am slujit aproape 15 ani.
Nemaifiind altcineva care sa solicite acest tablou, avocatul a anuntat ca acea doica si-a abjudecat tabloul, iar licitatia s-a încheiat.
Toti cei prezenti s-au întrebat : Cum este posibil ? Mai sunt atîtea alte lucruri în gospodaria bogatului de care suntem interesati si nu au fopst scoase la licitatie ! Avocatul a luat cuvîntul din nou si le-a spus : „acest om bogat a lasat prin testament ca toata averea sa sa fie data ca mostenire acelui va pretui pe fiul sau si va dovedi dragoste si interes pentru el ,cumparîndu-i tabloul „!
Îl iubim noi oare la fel de mult pe Domnul Isus ? Dumnezeu Tatal este gata sa dea ca mostenitre slava cereasca tuturor celor ce- L vor pretui pe Fiul Sau, acceptîndu-L ca domn al inimii lor prin credinta.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa Te iubesc cu o dragoste neprefacuta si sa arat aceasta, alegîndu-L pe Fiul Tau ca Domn al inimii mele . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 16 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, care, după îndurarea Sa cea mare, ne-a născut din nou prin învierea lui Isus Hristos din morți, la o nădejde vie. ( 1 Petru 1:3 )