Meditație 14 Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 213
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2599-14-iunie]14 Iunie [/url]
„ Îndata tatal copilului a strigat cu lacrimi : „ Cred , Doamne ! Ajuta necredintei mele „! Marcu 9 24
Dave Dravecky, unul dintre jucatorii echipei de baschet din San Francisco si-apierdut un brat, care i-a fost amputat datorita cancerului. Acele momente au fost deosebit de grele pentru el si familia lui. El nu numai ca si-a pierdut bratul, dar a pierdut si o cariera promitatoare ca jucator de baschet în liga americana.
Desi în inima lui erau multe întrebari , cu toate acestea nu si-a pierdut credinta. În aceasta vreme de adînci framîntari , a primit multe scrisori de la admiratorii lui . Cele mai multe dintre aceste scrisori au fost de încurajare. Într-o zi însa a primit o scrisoare ciudata , prin care cel ce i-a trimis-o i se adresa spunîndu-i :
„ Daca asa cum spui , exista un Dumnezeu caruia îi pasa asa de mult de tine, de ce a îngaduit sa ti se întîmple asa ceva ? Am trait 41 de ani în aceasta lume si pîna acum n-am vazut nici o evidenta care sa ma conduca la credinta. Dumnezeu n-a facut pentru mine nici un semn care sa-mi dovedeasca ca El ma iubeste. Eu a trebuit sa ma lupt pentru tot ceea ce am realizat în viata. Nimanui nu-i pasa de ceea ce mi se întîmpla si ce-i drept, nici mie nu-mi pasa de ceea ce li se întîmpla altora. Nu-ti dai seama ca religia este o cîrja pe care încearca sa se sprijine o multime de slabanogi care nu sunt în stare sa înfrunte realitatile vietii” .
Cîta ratacire ! Cum sa raspunzi unei astfel de scrisori ? Din pacate sunt oameni care în timpul tragediilor din viata lor cred ca Dumnezeu i-a abandonat. Dave Dravecky s-a luptat cu aceleasi provocari , dar credinta lui ferma l-a facut sa fie deosebit. El a vorbit despre credinta lui si altora încurajîndu-i în necazurile prin care treceau. Multora dintre acestia le-a scris:
„ În necazuri cînd ne întoarcem spre Dumnezeu , dovedim un act de credinta. Nu conteaza cît de puternic ciocanim la poarta cerului, sau cît de lung este timpul în care batem la usa. Ceea ce este important este ca Dumnezeu este înauntru si ca la vremea potrivita El ne va deschide.
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa vad prin toate situatiile din viata mea , împlinirea voiei Tale, iar atunci cînd nu pot sa înteleg felul în care Tu lucrezi , ajuta-ma sa pot spune : „ ajuta-mi necredintei mele „! Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 14 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.