Meditație 13 Iunie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 207
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2600-13-iunie]13 Iunie [/url]
„ În seara aceleiasi zile , cea dintîi a saptamînii , pe cînd usile locului unde erau adunati ucenicii erau încuiate , de frica Iudeilor, a venit Isus, a statut în mijlocul lor si le-a zis: „Pace voua „! Ioan 20:19
Cei mai multi dintre noi asteapta ca Dumnezeu sa le dea un semn de necontestat care sa le arate ca El este interesat de situatiile din viata lor. Allan Woody , a spus sa nu cumva acest semn sa fie un cutremur ! Un milion de dolari într-o banca elvetiana , ar fi mult mai de preferat !. Acest semn nu se prea întîmpla; nu-i asa ?
De multe ori felul în care Dumnezeu raspunde, este mult mai dramatic. El vorbindu-ne prin necazuri si încercari. Prin aceste necazuri însa, Dumnezeu slefuieste caracterul nostru , pentru a ne pregati pentru cer.
În astfel de momente de teama si nesiguranta traite de ucenici dupa înviere , Domnul Isus a venit în mijlocul lor, spunîndu-le :”Pace voua „! Pentru început ucenicii s-au temut. Dar dupa ce au vazut ranile din mîinile si picioarele Domnului s-au bucurat pentru ca El este viu.
Maria le-a spus despre acest adevar, dar acum ei puteau sa-L vada pe Domnul cu ochii lor. În acele momente frica s-a dus, durerea si nelinistea inimii lor a încetat, pentru ca în mijlocul durerii a venit Cel ce poate sa o aline.
Nu cumva te afli în aceiasi situatie ca ucenicii ? Poate ai asteptat binecuvîntarea si zilele senine , dar în locul lor sunt zile cu nor , pline de durere si încercare. Domnul Isus este gata sa vina si în mijlocul necazului tau; fii gata sa întelegi felul în care El îti vorbeste si primeste pacea Lui.
Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca nu ma lasi singur si în mijlocul durerilor si-al încercarilor din viata mea , îmi dai Pacea Ta . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 13 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel mai înalt privilegiu care i se poate acorda unui om pe pământ este acela de a fi admis în cercul prietenilor lui Dumnezeu!