Meditație 11.Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 216
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2602-11-iunie]11.Iunie [/url]
„ Veghiati, fiti tari în credinta, fiti oamnei, întariti-va „! I Cor 16 :13
Oliver Wendell Holmes, un jurist celebru, se plimba într-o zi pe lînga un parc de joaca pentru copii. O fetita s-a apropiat de el si l-a însotit în plimbare pentru o vreme. În acest timp au discutat despre lucruri diferite. Cînd fetita a observat ca s-a îndepartat prea mult de mama ei s-a pregatit sa se întoarca. În acele momente juristul i-a spus : Cînd mamam ta te va întreba cu cine te-ai plimbat si ai stat de vorba, sa-i spui ca te-ai plimbat cu Oliver Wendell Holmes !
Dupa ce l-a auzit, fetita i-a raspuns cu un curaj deosebit : „Daca si pe tine te vor întreba cei de la birou unde ai fost, sa le spui ca te-ai plimbat cu Mary Brown. Iata o fetita care a marturisit cu deplina mîndrie despre sine , fiind bucuroasa si multumita cu ceea ce era.
Un puternic sens al identitatii , este unul dintre cele mai mari daruri pe care îl putem oferi copiilor nostri. La fel , aceasta este o binecuvîntare de care si noi avem atîta nevoie.
Multi nu fac nimic , pentru ca nu mai stiu cine sunt. Pentru a ne cunoaste identitatea este bine sa ne vedem pe noi însine din perspectiva lui Dumnezeu.
Noi suntem Copiii lui Dumnezeu, creati dupa chipul si asemanarea Lui, rascumparat si rînduiti pentru faptele bune pe care Dumnezeu le-a pregatit ca sa umblam în ele.
Rug. Doamne Dumnezeule ; Îti multumesc pentru ca sunt copilul Tau, ajuta-ma sa am o imagine pozitiva despre mine însumi si sa Te reprezint cu cu cinste în mijlocul acestei lumi. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11.Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Da, inima noastră își găsește bucuria în El, căci avem încredere în Numele Lui cel Sfânt. ( Psalmii 33:21 )