Meditație 09 Iunie.

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 202
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2604-09-iunie]09 Iunie. [/url]
„V-am spus aceste lucruri ca sa aveti pace în Mine. În lume veti avea necazuri; dar îndrazniti , Eu am biruit lumea.” Ioan 16 :33
Larry Bird, a fost un jucator de baschet care a cîstigat toate premiile posibile pentru un baschetbalist. Cu toate aceastea el îsi aminteste de momente cînd a fost singur si neapreciat.

La început spunea el ca a fost selectionat în echipa de baschet doar pentru ca era mai înalt decît ceilalti . Apoi de multe ori a trebuit sa joace în echipa a doua a clubului sau. La un meci de baschet la care nu a fost inclus printre jucatori, echipa sa a fost învinsa cu un scor categoric. El astepta pe banca de rezerve ca în fiecare moment antrenorul sau sa-l cheme si sa-l introduca în teren. Cînd scorul a luat proportii , nu-si mai putea ridica ochii de rusine.
În ultimile minute ale meciului, antrenorul sau a venit la el , l-a batut pe umar si i-a spus : “Am uitat de tine”; pregateste-te sa intri pe teren, poate mai poti face ceva! Acestea au fost cuvintele cele mai grele pe care le putea auzi si care l-au ranit cel mai profund .
Pe lînga rusinea înfrîngerii, de la antrenorul sau de la care astepta apreciere , a auzit cele mai neasteptate cuvinte : „Am uitat de tine „! În acele clipe s-a simtit înfrînt fara valoare si abandonat.
Prieteni ; daca cel mai titrat jucator de baschet a avut momente cînd s-a simtit uitat si nebagat în seama, ce sa mai spunem noi care nu avem aceleasi abilitati ?
Cînd trecem prin astfel de momente sa nu ne îngrijoram pentru ca Dumnezeu nu ne uita niciodata . El ne spune ca suntem cineva , iar în ochii lui avem mare pret. Chiar daca primii crestini au trecut prin opozitie si persecutii , au fost plini de curaj în orice vreme , pentru ca stiau ca nu sunt parasiti sau lasati singuri.
Aceiasi convingere ne va da si noua siguranta si pace în orice împrejurare.
Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru ca prin meritele Domnului Isus, sunt cineva si ca nu ma uiti niciodata. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Iunie. | Salvatorul.ro
meniu prim
Lăudaţi pe Domnul! Cântaţi Domnului o cântare nouă, cântaţi laudele Lui în adunarea credincioşilor Lui!