Meditație 08 Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 206
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2605-08-iunie]08 Iunie [/url]

„ Dumnezeul nadejdii sa va umple de toata bucuria si pacea, pe care o da credinta, pentruca, prin puterea Duhului Sfînt, sa fiti tari în nadejde „! Rom 15 :13
Pentru a împlini ceea ce ti-ai propus, sunt unii care îti vor spune ca este suficient doar sa ai credinta. Altii îti vor spune ca poti sa muti muntii , numai daca vei munci din greu.

Pentru a atinge scopurile propuse, mai mult decît ceea ce suntem si ceea ce putem face , avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu care prin Duhul Sfînt sa ne sustina si sa ne îndrume în orice sujire.

Luis Palau a povestit despre o cursa a unui avion al companiei „ Air Canada” , care s-a întrerupt brusc. Pasagerii care zburau cu un Boeing 767 urmareau un film , cînd deodata motoarele aeronavei s-au oprit.
Cei ce nu aveau casti au realizat acest fapt primii . apoi filmul a fost întrerupt, iar pilotul a anuntat ca va trebui sa aterizeze de urgenta. Cei 69 de pasageri urmareau îngroziti cum avionul a început sa coboare sustinut spre o pista de aterizare a unui aeroport militar. În minutele care au urmat, spaima unui sfîrsit groaznic i-a cuprins pe toti. Toata tehnologia sofisticata de ultima generatie, nu putea sa tina avionul în aer nici o secunda în plus.
Ce s-a întîmplat de fapt : Indicatorul electronic ce arata nivelul de combustibil s-a defectat, iar echipajul a acceptat sa decoleze contînd pe asigurarea data de mecanicii care au alimentat avionul. Acestia au confundat însa unitatile de masura. Au urmarit indicatorul pompei care era divizat în galoane si au considerat aceste gradatii ca fiind litri.
Din aceasta cauza, combustibilul s-a terminat cu 800 de mile înainte de destinatie, iar avionul a ramas în pana de combustibil.Numai abilitatea pilotului a facut ca avionul sa poata ajunge la sol pe acest aeroport militar.
Desi la impactul cu solul trenul de aterizare a fost serios avariat, a fost minunea lui Dumnezeu ca niciunul dintre pasageri n-a fost ranit.
Un avion impunator zbura spre directia cea buna. Avea echipament performant si în bune conditii de functionare, dar n-a ajuns la destinatie pentru ca a ramas fara combustibil. Aceasta se întîmpla multor oameni astazi. Acestia au mari capacitati si abilitati personale, sunt motivati si se îndreapta spre scopuri înalte, dar nu le pot atinge ci sfîrsesc în dezamagire si esec , pentru ca le lipseste ceea ce este mai important : „Combustibilul Spiritual „!
În viata lor nu este prezent Dumnezeu care prin Duhul Sfînt sa îi împuterniceasca si sa-i sustina în orice slujire. Prezenta Duhului Sfînt a fost cea mai mareata promisiune facuta de Domnul Isus pentru ucenicii sai.
Daca viata ta este ca o aeronava esuata , sau care zboara în deriva, este vremea sa te întrebi daca nu cumva ti s-a terminat combustibilul. Pentru toti cei care cred , Dumnezeu este gata sa le umple viata cu Duhul Sau, pentru ca sa-si poata continua drumul si slujirea pîna la capat.
Rug. Doamne Dumnezeule; umple si viata mea cu prezenta si puterea Duhului Sfînt. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 08 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Religia curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume. ( Iacov 1:27 )