Meditație 07 Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 208
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2606-07-iunie]07 Iunie [/url]
„ Isus a chemat la El pe cei doispezece ucenici ai Sai, le-a dat putere si stapînire peste toti dracii, si sa vindece boalele. Apoi i-a trimis sa propovaduiasca Împaratia lui Dumnezeu , si sa tamaduiasca pe cei bolnavi” Luca 9: 1-2
Alvin Toffler , un viitorist respectat a spus odata: „ Pentru ca sa mergi în directia cea buna si atunci cînd faci cele mai neînsemnate lucruri , trebuie sa tii seama de cele mari „!

Daca dorim sa fim eficienti ,sa avem succes si sa fim fericiti, trebuie sa avem în atentie un scop înafara noastra si mult mai înalt decît noi însine.
Multe companii astazi sunt îndemnate sa-si defineasca clar scopul existentei si domeniul de activitate , înainte de intreprinde orice activitate. Este benefic si pentru fiecare dintre noi sa ne scriem scopul suprem pe care îl avem pentru viata. Trebuie sa cunoastem cu certitudine : care este rationamentul existentei noastre, ce lucruri au prioritate si pentru ce lucruri suntem gata sa murim .
Ce ai scrie pe o astfel de lista ? Ce ai spune daca ti-ai propune sa traiesti în asa fel încît în fiecare zi sa fii placut lui Dumnezeu ? Sau ai putea sa-ti propui sa îmbogatesti viata altora si sa-i slujesti pe aceia care nu vor putea în nici un fel sa-ti întoarca jertfa pe care ai depus-o . Poti la fel sa-ti propui sa-ti folosesti darurile , abilitatile personale si oportunitatile , pentru a avea un impact major în mediul în care traiesti.
Acestea sunt cîteva exemple de obiective personale , care sunt demne pentru un urmas a lui Isus Hristos.
Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca ai dat vietii mele semnificatie si sens. Ajuta-ma sa fiu condus de scopuri înalte, slujindu-te pe Tine si pe cei din jurul meu. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cea mai frumoasă şi mai mişcătoare privelişte din lume este iubirea compătimitoare, care nu râvneşte nimic pentru sine, ci vrea numai să servească pe alţii.