Meditație 06 Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 115
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2607-06-iunie]06 Iunie [/url]
„ Va las pacea , va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima , nici sa nu se înspaimînte „ Ioan 14:27
O familie a plecat într-o excursie. În timpul acestei calatorii au oprit lînga un indicator ce anunta ca în zona în care se afla, exista un ecou maxim.

Probeaza sa vezi daca ceea ce scrie pe acest indicator este adevarat ; a sugerat sotia. Cred ca este un indicator prostesc; iar cineva încearca sa-si bata joc de turisti , a raspuns sotul !
Nu-i ceva prea greu; încearca sa strigi ceva , sa vezi daca se va auzi cu adevarat ecoul.

Raspunzînd insistentelor sotiei, sotul cu o voce schimbata pe un ton înalt, a strigat cu toata puterea : „Mare Prostie „! Dupa cîteva clipe în care nu s-a auzit nici un raspuns , sotul se îndreapta spre sotia lui si-i spune : „vezi ; totul este o farsa „!
Mai încearca odata ; i-a zis sotia. De data aceasta el a strigat si mai tare, spunînd : „Sunt cel mai aratos barbat din lume „! În momentele urmatoare s-a auzit ecoul :„Mare Prostie „!
A-ti sesizat mesajul ? Am citit ca numai 1/3 dintre barbati si 1/2 dintre femei sunt fericiti datorita a ceea ce sunt si ceea ce au .Asa de multi dintre noi suntem nemultumiti de noi însine .!
Filozoful Schopenhauer i-a comparat pe oameni cu furnicile „Buldog” . Acestea sunt cele mai mari specii de termite din Australia. Daca la una dintre aceste furnici se sectioneaza trunchiul si se îndeparteaza capul, în acele momente se declanseaza o lupta salbateca .

Capul ce are niste falci ca dintii de fierastrau, începe sa muste coada cu furie, în timp ce coada încearca sa înfasoare capul si sa-l imobilizeze , întepîndu-l. Aceasta lupta uneori dureaza ore în sir.
Aceasta este situatia în care se afla si unii dintre oameni. În adîncul inimii acestora se duce o batalie continua. O parte din ei doreste sa progreseze , pe cînd o alta doreste stagnarea. Este o parte ce doreste sucesul si implicarea , pe cînd celeilalte parti îi place trîndavirea. Este o parte din noi ce doreste sa-i slujeasca lui Hristos , pe cînd o alta parte se împotriveste fata de tot ceea ce este bine. În foarte multe inimi acesta batalie se duce tot timpul . De aceea sunt asa de putini cei care stiu ce înseamna cu adevarat binecuvîntarea pacii !
Domnul Isus a spus ucenicilor Sai: Va dau pacea Mea ! aceasta nu este la fel ca pacea pe care v-o poate da lumea. Sa nu vi se tulbure inima si nici sa nu se înspaimînte „ Ce dar miunat ! O pace a mintii si-a inimii, stare în care înceteaza orice conflict launtric.
Rug. Doamne Dumnezeule ; daruieste-mi pacea Ta, ca sa pot trai în armonie cu mine însumi si cu cei din jurul meu .Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 06 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Legea Domnului este desăvârşită şi înviorează sufletul; mărturia Domnului este adevărată şi dă înţelepciune celui neştiutor.