Meditație 03 Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 144
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2610-03-iunie]03 Iunie [/url]
„ Luati seama dar fratilor , ca niciunul dintre voi sa n-aiba o inima rea si necredincioasa , care sa va desparta de Dumnezeul cel viu „ Evrei 3:12
Philip Holzman si George Klein, au realizat un experiment deosebit. Unui grup de persoane li s-a aratat un numar de figurine de carton, ce aveau forma si marime deosebita, S-a început cu figurinele ce aveau o suprafata de 10 cm2, apoi au primit figurine cu 12 cm2, 15cm2 si 20 cm2 , apoi chiar figurine cu 40 cm2 .
În timp ce li s-a cerut sa treaca aceste figurine de la unul la altul si sa le urmareasca cu atentie, nu li s-a spus ca acestea cresc ca dimensiune a suprafetei, în ordinea în care le-au primit.
Dupa ce au vazut toti figurinele , iar acestea au fost adunate în mod dezordonat, li s-a cerut sa spuna între ce limite se poate situa suprafata acestora.
Testul a aratat ca cei mai multi au estimat suprafata figurinelor dupa marimea celor ce le-au primit la început. Chiar daca marimea suprafetei figurinelor ce le-au primit la urma a fost de multe ori mai mare, estimarile lor au ramas apropiate de suprafata figurinelor initiale.
Unii oameni nu pot accepta schimbarea mesajului original pe care l-au primit. Ei

ramîn aceiasi chiar daca toate evidentele dovedesc contrariul.
Schimbarile sunt dificile. Unii dintre noi mai degraba prefera sa moara decît sa schimbe ceva. Cu durere trebuie sa spun ca uneori aceasta chiar se si întîmpla. Sunt oameni care abuzeaza de trupurile lor prin alcool si tutun, fara sa aiba curajul de-a schimba ceva din modul de viata. Sunt altii care prin comportamentul lor îsi distrug familia si orice relatie cu cei din jur. Sunt oameni care îsi bat joc de sufletele lor si mai degraba sunt gata sa mearga în iad, decît sa lase ca Domnul sa le schimbe viata.
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa fac orice schimbare în viata mea care ma va duce mai aproape de Tine si de aceia pe care îi iubesc . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 03 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Supuneți-vă, dar, lui Dumnezeu. Împotriviți-vă diavolului, și el va fugi de la voi. ( Iacov 4:7 )