Meditație 30 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 200
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2614-30-mai]30 Mai [/url]
.”Dar acum , odata ce ati fost izbaviti de pacat si v-ati facut robi ai lui Dumnezeu, aveti ca rod sfintirea , iar ca sfîrsit:viata vesnica”. Rom.6:22
Într-o povestire despre experiente ciudate, se vorbeste despre Karen Hickey,o secretara de 22 de ani ce era interesata sa afle ce traieste cineva închis într-un spatiu îngust. Avea sa afle acest raspuns într-un mod interesant, chiar prin proprie experienta.
Într-o zi seful ei a adus în birou un cufar(lada pentru zestre), frumos ornat , pe care l-a cumparat de ocazie de la un magazin de antichitati. Secretara dorind sa-si împlineasca curiozitatea, a sarit înauntru si a tras capacul. A uitat însa sa întrebe pe seful sau daca are cheile pentru a deschide lada.
Pentru ca seful sau nu avea aceste chei, secretara a ramas închisa în cufar aproape doua ore, pîna cînd a venit un lucrator care folosind un fierastrau electric, a eliberat-o.
Sunt însa oameni ce traiesc viata întreaga în cufar, închisi acolo de frica sau de pacat. Marea binecuvîntare este ca Domnul Isus are cheile. El a deschis capacul închisorii în care am ajuns, de aceea putem fi cu adevarat liberi.
Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc ca ai deschis si usa temnitei mele , ajuta-ma sa pasesc spre libertate si sa traiesc ca un om slobod . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 30 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viață veșnică. ( Ioan 3:16 )