Meditație 27 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 208
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2617-27-mai]27 Mai [/url]
„ Ba mai mult, ne bucuram chiar si în necazurile noastre ; caci stim ca necazul aduce rabdare , rabdarea aduce biruinta în încercare, iar biruinta aceasta aduce nadejdea . Însa nadejdea aceasta nu înseala, penru ca dragostea lui Dumnezeu a fost turnata în inimile noastre prin Duhul Sfînt , care ne-a fost dat. „ Rom.5:3-5
Sfîntul apostol Pavel,ne spune ca si atunci cînd nu sunt evidente, trebuie sa ramînem credinciosi si sa continuam sa-L urmam pe Domnul. Nimic din ceea ce se întîmpla în aceasta lume nu este la întîmplare. Multi dintre noi stim ca cele mai importante adevaruri le-am învatat în vremuri de lupta si împotrivire.
Multi oameni de succes ne-ar putea spune ca reusita lor a fost cauzata de faptul ca atunci cînd li se parea ca nu se mai poate face nimic, nu au renuntat. Atunci, s-au încrezut în Dumnezeu si pentru ca n-au dat înapoi au primit ca binecuvîntare, mai mult decît s-au asteptat. Ce faci în momentele de criza ? Ioan Marcu , a vrut sa fie misionar doar în zilele cu soare ! Cînd au venit norii încercarilor , a fugit abandonînd slujirea.
I-au trebuit multi ani dupa aceea ca sa învete sa ramîna statornic în orice împrejurare, iar lucrarea începuta sa o duca pîna la capat.
Esti unul dintre acei pentru care totul parca merge pe dos ? este timpul sa o iei de la capat, alegînd sa faci lucrurile care merita , fara sa renunti sau sa dai înapoi. Încrede-te în Dumnezeu si în promisiunile Lui si vei gasi astfel ajutorul potrivit, pentru ca dificultatile vietii sa nu te învinga niciodata.
Rug. Doamne Dumnezeule ; iarta-ma pentru momentele cînd am dat înapoi fugind de responsabilitatile pe care mi le-ai încredintat. Ajuta-ma sa ma încred în Tine si privind mereu înainte , sa ajung pîna la capat. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 27 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă răbdăm, vom și împărăți împreună cu El. Dacă ne lepădăm de El, și El se va lepăda de noi!