Meditație 24 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 126
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2620-24-mai]24 Mai [/url]
„Luati seama dar, fratilor, ca niciunul din voi sa nu se împietreasca prin înselaciunea pacatului”. Evrei 3:12
În piata din centrul unui orasel, a crescut un stejar falnic. Pomul ce avea mai multe sute de ani a ajuns sa fie mîndria locuitorilor acelui oras. Era acolo de secole, fiind martor al multor evenimente pe care orasul le-a trait. Multi dintre locuitori îsi aminteau ca sub coroana acestui stejar s-au jucat cînd erau copii , s-au întîlnit ca îndragostiti si au purtat cele mai diverse discutii despre problemele obstii, în anii maturitatii . Pomul era recunoscut de toti ca fiind emblema orasului. Auzind de el, multi turisti impresionati de coroana lui falnica , veneau sa-l vada.
Într-o zi însa, o furtuna puternica a despicat pomul în jumatate, descoperind pentru toti locuitorii orasului o tulpina scorburoasa plina de boli si putregai. Pomul ce reprezenta un simbol al puterii pe dinafara, era atît de urît si vulnerabil în interior. Ani în sir stejarul a pacalit admiratorii , ascunzînd ceea ce era înauntru.
Acest caz poate fi un mare semnal de alarma pentru noi ca indivizi , sau pentru biserica în care slujim. Se poate sa ne concentram numai asupra înfatisarii exterioare , neglijînd însa starea launtrica . Sa nu uitam ca va fi o zi cînd ceea ce este înauntru va fi scos la lumina. Cum este viata si inima ta ? Ce vei trai atunci cînd ceea ce ai ascuns cu atîta grija va fi scos la lumina ?
Rug. Doamne Isuse; fa ca viata mea sa fie plina de dragostea Ta si tot ceea ce sunt înafara, sa fie o expresie a prezentei Tale. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 24 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Mai bine o bucată de pâine uscată, cu pace, decât o casă plină de cărnuri, cu ceartă! ( Proverbele 17:1 )