Meditație 20 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 132
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2624-20-mai]20 Mai [/url]
„ Strigati catre Domnul cu strigate de bucurie, toti locuitorii pamîntului ! Chiuiti , strigati , si cîntati laude !” Ps. 98:4
Într-o zi o familie care conducea o ruota de vacanta, a oprit în fata unei biserici. Chiar în acel moment pastorul se pregatea sa urce în masina si sa plece spre casa. Dorind sa fie politicos si sa-i întîmpine pe musafirii neasteptati, pastorul a mers la acea familie exprimîndu-si admiratia pentru rulota lor.

Vazîndu-l interesat de rulota , soferul i-a spus cu oarecare mîndrie : „în aceasta rulota pot dormi opt persoane”! Apoi l- întrebat pe pastor : „care este capacitatea bisericii tale ? Pastorul i-a raspuns cu o adînca durere în glas : „ În aceasta cladire dorm aproape optzeci de persoane „!
Este stînjenitor cum unele biserici din vremurile noastre nu se mai seamana cu biserica primara. Atunci s-a auzit sunetul unui vînt puternic, au fost vazute limbi de foc, ucenicii vorbeau în limbi noi si mii de oameni se alaturau bisericii în fiecare zi. Era un entuziasm general !
Într-un orasel un motociclist a oprit la o statie de benzina pentru a alimenta. În timp ce platea pentru benzina ce-a cumparat-o, a întrebat pe omul de serviciu : „Pot gasi un loc prin apropiere pentru a servi masa ? Acesta i-a spus : „Nu este nici un loc pe aproape, ci numai o mica cafenea la capatul strazii , dar si aceasta închide la ora 18.oo.!
Dar ce locuri aveti pentru distractie în acest oras ? a întrebat motociclistul, daca si aceasta mica cafenea închide la ora 18 ? Cu resemnare , omul de serviciu de la statia de benzina i-a spus : „Oamenii din oras nu mai au nici o distractie, pentru ca L-au primit pe Isus în inima lor !
Pentru unii crestini se împlinesc spusele omului de serviciu ! Pentru ei întoarcerea la Dumnezeu a însemnat moartea oricarui entuziasm. Dumnezeu nu vrea sa petrecem în felul lumii , dar bucuria si entuziasmul trebuie sa ramîna în viata noastra si sa se exprime în slujirile din biserica si în toate celelalte activitati.
Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc ca ai umplut si viata mea cu bucurie. Ajuta-ma sa o pot exprima în orice împrejurare , molipsindu-i si pe cei din jurul meu .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 20 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Răbdarea: O formă mai mică de disperare deghizată în forma unei virtuţi. (Ambrose Bierce)