Meditație 18 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 123
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2626-18-mai]18 Mai [/url]
„ Caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu. Si sunt socotiti neprihaniti, fara plata, prin harul Sau, prin rascumpararea care este în Hristos Isus” Rom.3:23-24
Experientele pe care le traiesti , pot fi uneori subiective. Cînd însa le pui alaturi cu marturiile celor ce au umblat cu Domnul Isus, si au fost gata sa-L slujeasca chiar cu pretul vietii, esti gata sa strigi ca si Toma altadata : „Domnul meu si Dumnezeul meu „!
O doamna în vîrsta, a mers într-o zi la un birou de asigurari din Mineapolis. Era în timpul recesiunii din SUA, si pentru ca avea mari nevoi financiare, ea a mers sa întrebe daca poate sa fie scutita de a mai plati polita de asigurari pentru viata, a sotului ei. Ajungînd la ghiseu, a încercat sa explice angajatelor ca sotul ei a murit de cîteva luni ;si vaduva fiind, nu mai poate sa achite si aceasta obligatie de plata.
Angajata de le ghiseu s-a uitat la polita de asigurari a sotului sau si i-a spus doamnei : „mama; nu mai trebuie sa platesti imic „! Pentru ca sotul dumitale a murit, noi trebuie sa-ti dam cîteva sute de mii de dolari.
Sute de mii de dolari….! a raspuns batrîna; n-am avut atîtea bani în toata viata . Femeii nu-i venea sa creada . Era asa de bogata fara sa stie, pentru ca nimeni nu-i explicase ce înseamna o polita de asigurare pentru viata si cum poti sa primesti banii atunci cînd cel asigurat moare.
Poate ca si tie înca nu ti-a spus nimeni ca esti bogat fiindca Hristos a murit ! Pretul pe care El l-a platit ne garanteaza viata vesnica si toate binecuvîntarile de aici si cele viitoare.

Prin moartea Lui , esti cel mai bogat, primind asigurarea si rasplatirea de la banca cerului !
Rug. Dumnezeul pacii; ajuta-ma sa cred ca nu este nici o situatie ce nu poate fi schimbata prin harul Tau si ca prin Fiul Tau sunt bogat , primind tot ceea ce nu pot dobîndi singur. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Din aceeași gură iese și binecuvântarea și blestemul! Nu trebuie să fie așa, frații mei! ( Iacov 3:10 )