Meditație 17 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 111
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2627-17-mai]17 Mai [/url]
„ Binecuvîntat sa fie Dumnezeu , Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care ne-a binecuvîntat cu tot felul de binecuvîntari duhovnicesti , în locurile ceresti ,în Hristos. „ Efeseni 1:3
S-a spus de multe ori înainte, dar as dori sa afirm acelasi adevar si astazi : „Nimeni nu este gata sa moara pentru o minciuna „! Toti cei ce au umblat cu Domnul Isus si au fost martori ai mortii si ai învierii Domnului , au ajuns sa cunoasca ca El este ceea ce pretindea a fi : „Fiul lui Dumnezeu, Mîntuitorul si Domnul inimii lor.”Pentru acest maret adevar ei au fost gata sa moara cu o nadejde si o bucurie ce n-a putut sa le-o fure nimeni . Cine altcineva le-ar fi dat acest curaj în fata mortii si aceasta nadejde de neclintit pentru viata vesnica, daca Hristos n-ar fi înviat ?
Un pastor din Carolina de Nord a povestit experienta pe care a trait-o împreuna cu sotia lui, în timpul lunii de miere pe care au petrecut-o în Savanah, Georgia. Într-o zi pentru masa de prînz, s-au hotarît sa mearga la un restaurant chinezesc . Acesta era un restaurant micut , fara prea multi vizitatori , chiar vizavi de camera pe care o închiriasera. Dupa înfatisarea cladirii nu parea a fi un restaurant select. , dar cu toate acestea au hotarît sa mearga acolo pentru acel prînz.
Ajunsi în pragul restaurantului, au fost întîmpinati cu o politete deosebita si li s-a servit un prînz special. Surprinsi de felul în care au fost tratati, dupa ce au servit masa au plecat spre usa pentru a plati consumatia. În timp ce discutau cu doamna care primea banii, aceasta a observat ca ei erau proaspat casatoriti.
S-a oferit sa le faca un cadou si i-a întrebat daca sunt gata sa-l primeasca ca simbol al începutului vietii lor de familie. Nemaiasteptînd raspunsul lor, acea doamna s-a plecat si-a ridicat de pe un raft din apropiere ,o figurina din portelan ce reprezenta o casa chinezeasca.
În timp ce le-o înmîna, le-a spus cu deosebita bucurie : „Sa nu uitati sa-l pastrati pe Domnul Isus în caminul vostru. Acest dar va va aminti ca trebuie sa-l aveti pe El în viata voastra todeauna”!
În timpul vacandei din luna de miere , au primit un dar neasteptat pe care l-au pastrat cu mare grija în restul vietii , penru ca le amintea todeauna de Domnul Isus. Si pentru noi morîntul gol ne aminteste ca Domnul Isus este viu , iar toate darurile pe care le primim ne descopar ca El traieste, iar dragostea Sa pentru noi înca nu s-a sfîrsit.
Rug. Doamne Isuse; îti multumesc pentru toate binecuvîntarile vietii. Ajuta-ma sa vad prin orice dar , dragostea Ta. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Ai milă de mine, Dumnezeule, ai milă de mine! Căci în Tine mi se încrede sufletul; la umbra aripilor Tale caut un loc de scăpare, până vor trece nenorocirile. ( Psalmii 57:1 )