Meditație 14 Mai

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 223
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2630-14-mai]14 Mai [/url]
„ Veniti si priviti lucrarile lui Dumnezeu ! Ce înfricosat este El cînd lucreaza asupra fiilor oamenilor ! Ps.66:5
Una dintre cele mai frumoase picturi din lume , se afla pe tavanul Capelei Sixtine. Aceasta pictura reprezinta întîlnirea dintre Dumnezeu si Adam dupa cadere. Studiind acesta pictura poti usor observa cum toata initiativa îi apartine lui Dumnezeu, iar omul încearca sa se ascunda .
Cu un mare efort Dumnezeu doreste sa se apropie de omul cazut. De cealata parte însa, omul este prezentat într-o stare de apatie si nepasare fata de cautarea lui Dumnezeu.
Aceasta pictura ilustreaza foarte bine întrebarea lui Dumnezeu : „Adame; unde esti”? exprimînd în acelasi timp dorinta lui Dumnezeu de a locui împreuna cu omul pe care L-a creat.
Aceeasi scena este descoperita si în penultimul capitol al Bibliei, cînd o voce puternica anunta :
„ Iata cortul lui Dumnezeu cu oamenii ! El va locui cu ei, si ei vor fi poporul Lui si Dumnezeu însusi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor. El va sterge orice lacrima din ochii lor, si moartea nu va mai fi . Nu va mai fi nici tînguire nici tipat nici durere , pentru ca lucrurile dintîi au trecut „! Ap. 21:3-4
Nu cumva aceste declaratii te fac sa trigi de bucurie si sa spui din toata inima : „Aleluia „! Acesta este Dumnezeul nostru : El vrea sa fie cu noi toata vesnicia !
Rug. Doamne Isuse; întareste-mi credinta si încrederea în Tine , ca sa nu ma ascund de prezenta Ta si sa astept sa fiu cu Tine todeauna. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 14 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
În adevăr, Legea, care are umbra bunurilor viitoare, nu înfăţişarea adevărată a lucrurilor, nu poate niciodată, prin aceleaşi jertfe care se aduc neîncetat în fiecare an, să facă desăvârşiţi pe cei ce se apropie.