Meditație 13 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 109
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2631-13-mai]13 Mai [/url]
„ Iata Domnul Dumnezeu vine cu putere, si porunceste cu bratul Lui. Iata ca plata este cu El, si rasplatirile vin înaintea Lui . El îsi va paste turma ca un Pastor, va lua mieii în brate îi va duce la sînul Lui, si va calauzi blînd oile care alapteaza.” Iasia 40:10-11
În cartea sa „Rugaciune si Realitate” , John Magee scrie ca noi îl putem percepe pe Dumnezeu numai daca îi recunoastem Majestatea Sa, si intimitatea pe care o putem avea cu El. În natura Sa , El este atotputernic, Maret, fara limite , de trei ori sfînt. Dar cu toate acestea , prin Duhul Sau , El traieste în noi si ne conduce în fiecare zi. Dumnezeu se face descoperit la nivelul întelegerii noastre si doreste sa petreaca o buna relatie cu întreaga Sa creatie.
El asteapta ca noi oamenii sa venim în fata tronului Slavei Sale si sa îi spunem „Tata”!
Daca natura Sa ne îndeamna la reverenta, în prezenta Sa noi trebuie sa traim cele mai profunde momente de partasie.
Într-un film de televiziune a fost prezentat viata unui tînar numit Eric, care se lupta cu o adînca stare de disperare cauzata de faptul ca era bolnav de cancer.

Într-o scena emotionanta, Eric statea împreuna cu tatal sau pe o plaja din fata casei lor de vacanta. „ Taty „ ; a intervenit Eric. Îti amintesti de timpul cînd am încercat sa înotam împreuna si sa traversam golful ? Am ajuns la jumatatea distantei si ti-am spus ca nu mai pot sa înot. Atunci te-ai apropiat de mine, m-ai pus pe umerii tai si împreuna am ajuns de partea cealalta !
Acum nu cred ca as mai putea sa ajung nici macar pîna la jumatate. Dupa aceste cuvinte a urmat o tacere îndelungata….. Tatal lui Eric s-a apropiat însa din nou, l-a îmbratisat si i-a spus : „ vreau sa te tii bine de gîtul meu, pentru ca împreuna sa trecem dincolo înca odata „!
Întelegi ce vrea sa însemne aceasta ? Dumnezeu ne iubeste atît de mult, încît nu ne lasa nici un moment singuri. De aceea trebuie sa ne încredem deplin în El în orice circumstante.
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa ma las deplin în bratele tale. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 13 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Hotărârea, dreptatea, exemplul şi sinceritatea alcătuiesc ceea ce noi numim caracter. El este temelia demnităţii personale. (La Rochefoucauld)