Meditație 12 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 116
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2632-12-mai]12 Mai [/url]
„ Fiindca am primit dar o împaratie, care nu se poate clatina, sa ne aratam multumitori si sa aducem astfel lui Dumnezeu o închinare placuta, cu evlavie si frica;” Evrei 12:28
La ziua de nastere a reginei Angliei, Gordon Mc. Donald, a condus parada garzii regale si a însotit în aceasta atmosfera solemna, toti invitatii reginei.
El a povestit mai tîrziu ca cel mai emotionant moment, a fost timpul cînd regina a ajuns în piata din fata palatului regal. Ea a venit calare pe un cal negru si a trececut în revista garda regala.
Toti cei din garda regala erau în pozitia „pentru onor” si stînd nemiscati exprimau un profund sentiment de afectiune si apreciere pentru regina . Nimeni n-a miscat în front. Nu se auzea nici un alt zgomot decît rasuflatul cailor. Atunci, toti ochii erau îndreptati spre regina, si toti parca erau uniti în aceeasi bataie a inimii .
Traind aceste clipe, el a mentionat ca abia atunci a înteles ce înseamna a cinsti pe cineva cu reverenta si pretuire .
Aceasta atmosfera solemna de reverenta si cinstire, poate ilustra ce înseamna sa vii în închinare împreuna cu sfintii ,înaintea tronului lui Dumnezeu. Toti cei ce se apropie astfel de Dumnezeu, îl onoreaza recunoscîndu-L ca Domn si Stapîn.
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa Te cinstesc si sa ma închin înaintea Ta în predare deplina, cu întreaga mea fiinta. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci prin har aţi fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la noi, ci este darul lui Dumnezeu. ( Efeseni 2:8 )