Meditație 11 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 221
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2633-11-mai]11 Mai [/url]
„Voi v-ati apropiat ….. de Isus, Mijlocitorul legamîntului celui nou, si de sîngele stropirii , care vorbeste mai bine decît sîngele lui Abel” . Evrei 12: 24
Într-un desen animat , Lucy, se adreseaza mamei ei spunîndu-i : „Mi-ai promis o petrecere pentru ziua mea de nastere ; si acum îmi spui ca n-o mai pot avea”! „Nu-i corect „! Sora ei Linnus , a încercat sa intervina spunîndu-i : „ Lucy; nu folosesti cuvintele potrivite si nici strategia cea buna „! De ce nu te duci la mama si sa-i spui :
„Draga mama, îmi pare rau ; recunosc ca am facut multe lucruri rele si ai tot dreptul sa-mi interzici petrecerea pentru ziua mea de nastere. Dar îmi cer iertare si promit din tot sufletul ca de acum înainte voi fi o fetita cuminte „!
Cînd Linnus s-a uitat la sora ei, a observat ca pe fata ei se putea citi o revarsare de mînie si rautate. În cele din urma Lucy a rabufnit : „Mai degraba mor, decît sa spun asta „!
Cu siguranta scesta ar fi raspunsul multora dintre noi atunci cînd ni s-ar cere sa mergem sa ne cerem iertare. Domnul Isus a pregatit pentru noi o cale noua pentru apropierea de Dumnezeu. Aceasta este calea pocaintei . Trebuie numai sa recunoastem ca am pacatuit si cerîndu-ne iertare vom fi primiti, cîstigînd binecuvîntarile ce ne-au fost promise.
Vei încerca sa te apropii de Dumnezeu în modul tau egoist si distructiv, ranindu-i prin atitudinea ta pe cei ce te iubesc si vor sa te ajute, sau vei accepta calea cea noua ?
Rug. Dumnezeul pacii ; îti multumesc pentru ca prin jertfa Fiului tau pot sa ma apropii de Tine pe o cale noua. Ajuta-ma sa spun”îmi pare rau” si „iarta-ma” , pentru tot ceea ce a am gresit; pentru ca sa am parte de binecuvîntarile Tale. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu-mi ascunde fața Ta, nu îndepărta cu mânie pe robul Tău! Tu ești ajutorul meu: nu mă lăsa, nu mă părăsi, Dumnezeul mântuirii mele!