Meditație 09 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 200
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2635-09-mai]09 Mai [/url]

„Sa se bucure tatal tau si mama ta , sa se veseleasca cea care te-a nascut. Fiule, da-mi inima ta , si sa gaseasca placere ochii tai în caile mele „ Prov. 23:15-26
Într-un articol recent prezentat de Washington Times, se povesteste ca prima doamna a Statelor Unite, Laura Bush, a facut o vizita împreuna cu sotul ei parintilor ; fostul presedinte Gorge Bush si fosta prima doamna Barbara Bush.
Asa cum a povestit mai tîrziu Laura Bush, în timpul acestei vizite sotul ei s-a trezit la ora 6.00 dimineata si ca de obicei a coborît la parterul casei sa-si pregateasca o ceasca cu cafea.
Dupa ce si-a pregatit cafeaua, în timp ce s-a asezat comod pe fotoliu si-a pus picioarele pe o masuta pentru serviciul de cafea. Cînd l-a vazut, mama lui l-a apostrofat spunîndu-i : „I-ati piciorele de pe masa „!

Vazînd-o cît este de furioasa, tatal sau a intervenit imediat : „ Ce-i cu atitudinea asta Barbara ; el este presedintele Statelor Unite”! Mama lui l-a întrerupt însa si pe sotul ei spunînd : „Ce importanta are ? Oricine ar fi, nu vreau ca cineva sa-si puna picioarele pe masuta mea pentru cafea” ! „Daca el este presedintele Statelor Unite, eu sunt mama lui”!
Presedintele a împlinit imediat ceea ce i s-a cerut, luînd seama la observatiile facute de doamna Bush; pentru ca si presedintii trebuie sa asculte de mamele lor !
Cum asculti si cinstesti pe mama ta ? Dumnezeu ne-a daruit mamele noastre , asa cum sunt . Unele sunt mai bune , altele nu se pot ridica la înaltimea acestor calificative. Dar penru ca ele ne-au daruit viata, trebuie sa le iubim si sa le ascultam, cinstindu-le în orice vreme.
Dorinta lui Dumnezeu este ca în familiile noastre sa existe întelegere si fiecare dintre noi sa avem parte de dragoste si armonie, prin darul dragostei Sale pe care îl împarte tuturor.
Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru mama care mi-a dat viata si m-a crescut purtîndu-mi de grija în toate împrejurarile vietii . Ajuta-ma sa o cinstesc si sa o ascult în tot ceea ce este bine. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu uita niciodată persoana care te-a făcut să zâmbești măcar o dată... ( D. Elisei )