Meditație 08 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 126
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2636-08-mai]08 Mai [/url]
„ Copii ascultati de parintii vostri în toate lucrurile, caci lucrul acesta place Domnului „Col.3:20
Kenn Weeler, a crescut într-o zona a orasului Los angeles, unde criminalitatea este foarte ridicata. În timpul scolii el arata ca unul dintre membrii unei bande criminale, cu toate ca n-a fost niciodata cu ei. Vazîndu-i înfatisarea si comportamentul, unul dintre profesori l-a urmarit îndeaproape.
Odata cînd a lipsit de la scoala împreuna cu un grup de alti copii , acel profesor i-a sunat pe parintii lui. Cînd parintii au auzit ca fiul lor n-a fost la scoalal, au mers sa-l caute si l-au adus acasa. Ceilalti parinti au asteptat pe copiii lor sa se întoarca singuri acasa. Acestia au ratacit prin oras mai mult de o saptamîna, facînd tote relele pentru care unii au ajuns la închisoare.
Weeler, a marturisit ca pentru el a fost o mare rusine si o umilinta în fata colegilor , ca a trebuit sa plece acasa. Ceilalti colegi l-au dispretuit si nu l-au considerat la fel de brav.
Pentru ca s-a întors însa acasa , a avut numai de cîstigat. A terminat scoala, iar apoi a ajuns sa faca consiliere celor ce plecînd de acasa au ajuns în acele bande criminale.
Copiii trebuie sa stie care le sunt limitele si pîna unde pot sa mearga. Ei trebuie sa stie ca parintii îi iubesc atît de mult ca uneori trebuie sa-i disciplineze cu autoritate. Trebuie sa fim categorici si totusi plini de dragoste.
Domnul Isus este modelul desavîrsit a felului cum putem exercita autoritatea în dragoste. Caminul trebuie sa fie locul unde copiii trebuie sa învete adevaratele valori si pîna unde le este granita !
Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc pentru caldura dragostei ce-o pot gasi în familia mea. Ajuta-ma sa-i învat pe copiii mei adevarurile si valorile eterne . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 08 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape. ( Iacov 5:8 )