Meditație 07 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 121
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2637-07-mai]07 Mai [/url]
„Caci cunoasteti harul Domnului nostru Isus Hristos. El macar ca era bogat, s-a facut sarac pentru voi , pentru ca prin saracia Lui, voi sa va îmbogatiti „ 2 Cor.8:9
Noi slujim unui Dumnezeu bogat, care ne-a învatat ca exista o singura cale prin care si noi putem deveni la fel. Putem deveni bogati nu adunînd si pastrînd valorile trecatoare , ci daruindu-ne cu tot ce avem si tot ce suntem.

Doctorul Robert Cade, a fost angajat ca cercetator stiintific la Universitatea din Florida. În anul 1965 , el a primit ca tema de cercetare sa descopere de ce jucatorii de fotbal, pierd asa de mult în greutate în timpul jocului si al antrenamentelor.
Rezultatul cercetarilor lui, a fost ca pierderea în greutate e cauzata de faptul ca eicelimina multa apa. I s-a cerut atunci sa prepare o bautura care sa înlocuiasca fluidele pierdute în timpul efortului. A numit combinatia de fluide si minerale pe care a realizat-o „Gateorade „ dupa numele echipei de fotbal din Florida.
În anul 1989, venitul realizat din comercializarea acestei bauturi , a fost de aproape 400 milioane de dolari. Procentul din aceste venituri care-i revenea doctorului Cade, era considerabil. Cu toate acestea el a continuat sa locuiasca în aceiasi casa, si a folosit în mare parte banii cîstigati pentru altii.
A ajutat pe saracii din Vietnam, a platit datoriile pentru multi dintre pacientii sai nevoiasi, a finantat multe proiecte de cercetare si a platit taxele pentru scolarizare pentru 16 elevi care au dorit sa studieze medicina. Cînd era întrebat despre generozitatea lui deosebita, el raspundea: „Dumnezeu m-a binecuvîntat în multe aspecte ale vietii mele, mi-a dat sanatate , familie si un camin unde locuiesc, iar pe deasupra mi-a dat si un salariu foarte mare.
În cartea Deuteronomului spunea el, Dumnezeu a cerut Israelitilor sa daruie potrivit masurii de binecuvîntare pe care au primit-o. Eu sunt dator sa împlinesc acest cuvînt ; si de fapt am folosit doar ceea ce Dumnezeu mi-a dat pe deasupra! Adevaratele binecuvîntari mi-au ramas.
Bogatia mea este determinata de faptul ca am alinat atîtea dureri, am potolit lacrimi si am ajutat pe altii sa se lanseze. Aceasta-i ceea ce-mi umple inima cu bucurie. !
Ai descoperit care sunt adevaratele comori ?
Rug. Doamne Isuse; îti multumesc pentru multimea binecuvîntarilor pe care mi le-ai daruit. Sunt bogat pentru ca Tu traiesti în viata mea, iar prin Tine pot sa am totul.Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Religia curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume. ( Iacov 1:27 )