Meditație 03 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 231
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2641-03-mai]03 Mai [/url]
„ Încrede-te în Domnul si fa binele ; locuieste în tara , si umbla în credinciosie .„ Ps 37: 3
Mickez Mantle, fondatorul scolii de baseball pentru copii , în copilarie a fost profund influentat de catre tatal si bunicul său . Atunci cînd si-a prezentat autobiografia, a afirmat ca la numai cîteva zile dupa ce s-a nascut , tatal său i-a si comandat o palarie pe care o poarta jucatorii de baseball. Iar la vîrsta de 5 ani, tatal sau i-a cumparat primul echipament de baseball si a început sa-l învete cum sa loveasca mingea cu mîna stînga, pentru jucatorii care arunca cu mîna dreapta si cu mîna dreapta, pentru jucatorii care arunca cu mîna stînga .
Un mare avantaj pentru mine spunea el , a fost faptul ca tatal meu era jucator de mîna stînga , iar bunicul , jucator de mîna dreapta. În fiecare zi dupa ce veneau de la servici, ei începeau antrenamentul. Petreceam împreuna ore în sir , iar aceastea erau pentru mine cele mai frumoase clipe. În acest timp de antrenament, am dezvoltat relatii de joc, am cîstigat precizie în lovituri, dar mai mult decît orice , am cîstigat încredere.
Deoarece la acea vîrsta nu puteam folosi mingile de baseball pentru ca erau prea grele, foloseam mingi de tenis. De aceea de fiecare data tata îmi spunea: „ loveste mai tare”!
Atunci cînd loveam mingea cu atîta forta încît trecea peste casa, sau spargeam geamurile, ei ma felicitau si mergeau sa caute mingea si sa mi-o aduca cu mare placere.
Cred ca am fost singurul copil, spunea el , pentru care parintii erau mîndri atunci cînd spargeam geamurile. Tatal meu a început sa ma învete cum sa joc baseball ca o distractie recreativa, dar în tot acest timp el mi-a cultivat încrederea .
Succesele de mai tîrziu nu au fost pentru el numai produsul talentului, sau a deprinderilor cîstigate prin exersare, ci au fost rezultatul acestei încrederi cultivate în camin !
Fiecare camin trebuie sa produca acest spirit de apartenenta si sa împlineasca aceasta menire : „ sa cultive încrederea”!
Fara de Dumnezeu suntem straini si singuri; cunoscîndu-L pe Hristos si crezînd în El, devenim Copii ai lui Dumnezeu si dobîndim siguranta apartenentei la „Familia lui Dumnezeu „.
Rug. Doamne Isuse; în aceasta lume a relativitatilor, ajuta-ma sa-mi gasesc siguranta si împlinirea în Tine. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 03 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi.