Meditație 27. Aprilie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 169
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2647-27-aprilie]27. Aprilie [/url]

„ Nu voi M-ati ales pe Mine; ci Eu v-am ales pe voi ; si v-am rînduit sa mergeti si sa aduceti roada , si roada voastra sa ramîna , pentru ca orice veti cere de la Tatal , în Numele Meu, sa va dea.” Ioan 15: 16
Sunt doua istorisiri interesante despre doua persoane care fiecare în parte au suferit cîte un accident , în urma caruia au paralizat :

Unul dintre acestia : Kenneth Eright, era un fotbalist celebru, ce juca în liga liceelor din SUA. Iubea si practica în acelasi timp, boxul si era pasionat de vînatoare. Un accident în care si-a fracturat gîtul a facut sa-si piarda mobilitatea si sa ramîna paralizat de la piept în jos. Supunîndu-l terapiilor recuperatorii, medicii aveau nadejde ca într-o zi el va reusi sa umble folosind cîrjele.
Acest atlet nu s-a împacat însa cu noua sa situatie si starea de paralizie. A rugat pe doi dintre cei mai buni prieteni , sa-l duca undeva afara din oras într-o padure în care obisnuia sa mearga la vînatoare. Acolo a scos un pistol si în vazul prietenilor si-a pus capat zilelor.
În cel de-al doilea caz: Jim Mc.Goan, la vîrsta de 19 ani tot într-un acident a ramas si el paralizat de la piept în jos. De atunci si pîna astazi viata lui a ramas legata de un carucior pentru persoane cu disabilitati locomotorii.
Recent însa el a aparut la rubrica de stiri a unui ziar, pentru ca a sarit cu parasuta la punct fix. El a sarit pe un ponton aflat în largul apelor unui lac. În articolul de stiri care a anuntat acest record, se mentionau înca multe alte lucruri despre el: Jim, locuieste singur; îsi pregateste hrana, îsi spala hainele , îsi face curatenie si îsi întretine casa, fara a fi ajutat de cineva.
Conduce o masina special echipata pentru persoane cu disabilitati, a scris trei carti si a facut pozele pentru primul album national al sportivilor ce participa în competitii sportive în carucior.
Doua persoane cu aceleasi probleme fizice : una a ales viata si a reusit în ciuda încercarilor si-a neputintelor de tot felul , iar cealalta persoana a ales sa moara si a pierdut totul !
Ce cale vei alege ? Domnul Isus te-a ales sa fii al Lui ;si chiar daca pacatul ti-a provocat infirmitati spirituale, alege calea vietii ca sa cîstigi !
Rug. Dumnezeul dragostei ; atunci cînd valuri si furtuni napraznice se abat asupra vietii mele, daruieste-mi putere sa te aleg pe Tine, înainte de orice altceva . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 27. Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
Plata păcatului este moartea