Meditație 26. Aprilie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 91
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2648-26-aprilie]26. Aprilie [/url]

„ Dar cetatenia noastra este în ceruri, de unde si asteptam ca Mîntuitor pe Domnul Isus Hristos”. Fil. 3:20
Cînd actritei de comedie „Terry Brice” i s-a oferit un rol important într-o piesa ce urma sa se joace la un teatru de pe Broadway, ea l-a aceptat în tacere, fara prea mult fast sau emotii.

Pentru acest privilegiu, ea a fost gata sa trateze cu multa bunavointa chiar si pe secretara si camerita sa , multumindu-le pentru slujba lor. Imediat însa ce a terminat prima repetitie, a coborît din cladirea teatrului în mijlocul strazii aglomerate si a început sa spuna tuturor ca acesta este locul unde ea a început sa lucreze, invitîndu-i pe toti la spectacole !
N-ar fi minunat daca membrii bisericilor noastre ar pleca de la slujbele bisericii avînd acelasi entuziasm ? Pentru ei sa nu conteze numai ceea ce se întîmpla înauntrul zidurilor , ci sa arda de nerabdare pentru a merge sa împartaseasca despre Hristos si sa spuna despre ceea ce se întîmpla în biserica, tuturor celor pe care îi vor întîlni !
Ce spui cînd se încheioe slujirea în biserica ta ? Dupa ceea ce stii ca se petrece înauntrul bisericii tale ai curajul sa inviti la biserica pe toti aceia pe care îi vei întîlni ?
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa am acelasi entuziasm în al marturisi pe Hristos, ca Domn si Mîntuitor al vietii mele. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 26. Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu este dragoste