Meditație 23 Aprilie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 212
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2650-23-aprilie]23 Aprilie [/url]
„ De aceea noi nu cadem de oboseala. Ci chiar daca omul nostru de afara se trece, totusi omul nostru din launtru se înoieste din zi în zi.” 2 Cor. 4:16
Thomas Kepler a prezentat un studiu de caz a 267 psihologi, care si-au evaluat propria viata. Acestia au raspuns întrebarii : „ care sunt lucrurile care îti provoaca anxietate „?
Pentru 18 dintre psihologi, anxietatea era provocata de teama ca nu-si vor atinge idealurile. Douazeci dintre ei erau îngrijorati de aparente ; diferite lucruri din jur. Pentru 23 ditre cei chestionati îngrijorarea era cauzata de teama de a nu fi înselati de partener. Alti 26 erau îngrijorati ca-si vor pierde reputatia. Iar 30 erau îngrijorati de salariu si costurile vietii. Insuccesul în afaceri era motivul anxietatii pentru 31 dintre cei intervievati , iar 33 dintre ei de siguranta serviciului. Altii 41 se temeau ca-si vor pierde interesul pentru profesia pe care o practica, iar 45 dintre ei, erau îngrijorati de sanatate.
Niciunul dintre cei interogati nu a raspuns ca nu au nici un motiv de teama si anxietate. Însa au fost mai multi care au identificat doua sau mai multe motive de anxietate.
Fiecare etapa a vietii are propriile-i responsabilitati. Ceea ce este mai dureros este ca la povara responsabilitatilor, cei mai multi adauga si povara anxietatii. Asa Cum a spus cineva : „ Îngrijorarile sunt ca balansoarul ! Todeuna vei depune efort si vei avea ceva de facut , dar nu vei ajunge nicaieri „!
Viata îsi cere tributul. Apostolul Pavel de doua ori în acest capitol ne spune : „ sa nu va pierdeti inima ; Sa nu cadeti de oboseala „! Chiar daca omul nostru de afara trece; omul nostru din launtru se înoieste în fiecare zi. Deci în timp ce viata îsi pune amprenta pe partea fizica a trupului nostru, omul nostru din launtru trebuie sa se înoiasca în fiecare zi. Cum putem sa ne întarim din zi în zi tot mai mult ? Contînd pe Dumnezeu si privind la lucrurile de dincolo. Asa vom fi întariti în credinta si vom creste în nadejde.
Rug. Doamne Isuse ; elibereaza-ma de anxietate si umple-mi inima de pace si nadejde . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
Un cuvânt spus la vremea potrivită este ca niște mere de aur într-un coșuleț de argint!