Meditație 22 Aprilie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 117
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2651-22-aprilie]22 Aprilie [/url]
„Caci Dumnezeu care a zis :” Sa lumineze lumina din întuneric „ ne-a luminat inimile , pentru ca sa facem sa straluceasca lumina cunostintei slavei lui Dumneueuvpe fata lui Isus Hristos „ 2 Cor. 4:6
O echipa de constructori au început lucrarile la un nou drum într-o zona rurala. Pentru a pregati terenul pentru acest drum, au defrisat o zona împadurita. Ajunsi în fata unui pom au observat un cuib în care erau pui de pasari care înca nu puteau sa zboare. Seful echipei a marcat pomul, dar nu l-au taiat pîna ce lucrarile aveau sa se apropie.
Dupa cîteva saptamîni seful de echipa a venit din nou la pom , s-a urcat într-o macara si a inspectat cuibul . Puisorii nu mai erau. Cu siguranta în acest rastimp învatasera sa zboare. Atunci el a dat ordin ca si acest pom sa fie taiat.
În timp ce pomul a atins solul, cuibul s-a desprins dintre crengi si materialele folosite de pasari pentru a-l construi, s-au împrastiat. Toti au fost surprinsi cînd au vazut ca o bucata de pînza folosita pentru construirea acestui cuib era dintr-un pamflet de la scoala duminicala.
Pe aceasta pînza erau scrise cuvintele : „ Dumnezeu poarta de grija „!
Aceasta este vestea buna pe care o putem auzi si noi astazi : „Dumnezeu care poarta de grija pasarilor de pe cer, este acelasi Dumnezeu care se îndura de tine si de mine. Nu este nici o povara pe care El sa n-o poata purta. Nu este nici o vale prin care sa trecem fara ca El sa nu vina cu noi. De aceea nu-ti pierde inima. Chiar daca problemele vietii îsi pun amprenta pe omul nostru de afara, în omul nostru din launtru sa ne întarim în fiecare zi, pentru a fi tari în nadejde.
Priveste viitorul cu încredere ; concentreaza-te la lucrarile din prezent si nu uita ca „Dumnezeu îti poarta de grija „!
Rug. Doamne Dumnezeule; Îti multumesc ca nu ma lasi singur si ca Te îngrijesti ca sa nu duc lipsa de nici un fel de bine. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ziua de ieri e istorie, ziua de mâine e mister, ziua de azi e un dar de la Dumnezeu. Bucură-te de acest dar!