Meditație 14 Aprilie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 104
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2656-14-aprilie]14 Aprilie [/url]

„ Tot asa si voi însiva ,socotiti-va morti fata de pacat si vii pentru Dumnezeu, în Isus Hristos, Domnul nostru „ Rom. 6:11
Un prieten al pastorului Stephen Brown, numit Ron, a murit fara ca cineva sa se fi asteptat , la numai 40 de ani. Ron a fost un bun credincios si a lucrat în serviciul public.

Pentru ca nu a putut fi la înmormîntare , Stephen, la patru saptamîni de la moartea prietenului sau într-o zi de iarna , a mers s-o viziteze pe mama lui. În drum s-a oprit la cimitirul unde a fost înmormăntat Ron, pentru a petrece cîteva clipe la mormîntul lui.
Ajuns în acel cimitir a observat mai multe morminte proaspete, dar nu stia care este a prietenului sau, pentru ca pietrele funerare înca nu fusesera puse deasupra.
Era foarte frig; ploua si ningea în acelasi timp, iar durerea din inima lui Stephen era de nedescris. Si-a pierdut cel mai bun prieten, n-a putut fi la serviciul de înmormîntare, iar acum nu-i putea gasi nici mormîntul !
În timp ce se ruga spunînd : „Doamne ajuta-ma sa pot gasi mormîntul ; a simtit o prezenta divina care parca i-a învaluit fiinta. Atunci si-a adus aminte de cuvintele spuse de înger femeilor în dimineata învierii ; „ De ce cautati pe cel ce este viu între cei morti „?
Aceste cuvinte l-au mîngaiat si l-au facut sa iasa din cimitir, plin de nadejde.
El a înteles înca odata ca acel cimitir nu-i casa prietenului sau. El este viu ; pentru ca Donul Isus a înviata ! Acum Ron este în slava si-a zis el, în casa pe care Domnul Isus i-a pregatit-o.
Rug. Doamne Dumnezeule ; daruieste-mi aceiasi nadejde si mîngaiere prin Domnul Isus . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 14 Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
Hainele te fac domn, sufletul te face om!