Meditație 12 Aprilie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 219
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2658-12-aprilie]12 Aprilie [/url]

„ Binecuvîntat sa fie Dumnezeu , tatal domnului nostru Isus Hristos, care dupa îndurarea sa cea mare, ne-a nascut din nou prin învierea lui Isus Hristos din morti, la o nadejde vie, si la o mostenire nestricacioasa si neîntinata , si care nu se poate vesteji, pastrata în ceruri pentru voi.” I Petru 1:3-4
Învierea a adus în viata ucenicilor si a celor ce au urmat pe Domnul Isus, o schimbare radicala. Ei si-au schimbat chiar si ziua de închinare: din sîmbata, ziua de odihna rînduita de Lege, în duminica, ziua învierii . Desi învierea este un fapt istoric dovedit de atîtea marturii, sunt multi care înca nu pot sa creada acest adevar !
În cimitirul din Hanover , Germania, este un mormînt placat cu placi mari de granit si marmora, fixate solid pe un cadru de fier si beton. Acest mormînt apartine unei doamne care nu credea în învierea mortilor.Ea a lasat prin testament urmasilor sai porunca de a-i consolida în asa fel mormîntul, încît daca va fi o înviere sa nu poata iesi din el.
Pe acest mormînt ea a cerut sa fie fixata o placa funerara cu inscriptia :” Acest mormînt nu se va deschide „!
Dealungul timpului însa, o samînta de stejar a cazut într-o fisura a marmorei si-a peretelui de beton si a început sa creasca. Noul pomisor alimentat de apa care se scurgea de pe mormînt se dezvolta tot mai mult, marind acea fisura. În zilele care au urmat vîntul a adus praf care s-a depus în acea fisura facilitînd cresterea pomului. În decursul anilor acea mica samînta a ajuns un pom viguros, care a împins deoparte pietrele de granit si zidul de beton , deschizînd mormîntul !
Acea mica samînta a demonstrat înca odata ca moartea a fost învinsa . Învierea Domnului Isus ne asigura ca orice mormînt se va deschide , iar pentru toti cei credinciosi , exista speranta !
Rug. Doamne Isuse; îti multumesc pentru nadejdea vietii si-a biruintei ce-o am prin înviere. Amin



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos. ( 1 Timotei 2:5 )