Meditație 10 Aprilie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 219
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2660-10-aprilie]10 Aprilie [/url]
„ …cînd suntem ocarîti , binecuvîntam, cînd suntem prigoniti, rabdam; cînd suntem vorbiti de rau, ne rugam. Pîna în ziua de azi am ajuns ca gunoilul lumii acesteia, ca lepadatura tuturor „ I Cor. 4:12-13
Cu cîtva timp în urma, o mare companie a anuntat ca îsi va muta birourile într-o alta zona a tarii. În timpul unui interviu cu presa, presedintele companiei a fost întrebat daca majoritatea angajatilor vor fi gata sa se mute în noul oras .

Raspunsul presedintelui a fost : „cred ca angajatii mai importanti se vor muta la noul sediu, dar secretarele si angajatii din administratie nu vor veni” !
A doua zi cînd secretarele au citit ziarul si au vazut ca nu erau enumerate printre angajatii importanti ai companiei, au hotarît sa nu mai raspunda la telefon, pentru a demonstra tuturor celor din companie, cît de importanta este slujba ce o împlinesc.
S-au achitat de oricare alta responsabilitate de serviciu, dar n-au raspuns la telefon. Acest fapt a cauzat un haos si o panica de nedescris. Acest mod de a demonstra importanta slujbei lor, a determinat pe presedintele companiei a doua zi sa-si ceara scuze publice.
Pe ogorul Împaratiei lui Dumnezeu nu este nimeni neimportant. Fiecare conteaza!
Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc pentru ca am pret în ochii Tai si pentru onoarea de a lucra împreuna cu Tine, pentru zidirea Împaratiei Tale. Îti multumesc ca atunci cînd Tu îti vei lua Biserica si o vei muta în alte sfere , nu vei lasa pe nimeni dintre cei care te-au slujit , afara. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
Lăudaţi pe Domnul! Cântaţi Domnului o cântare nouă, cântaţi laudele Lui în adunarea credincioşilor Lui!