Meditație 08 Aprilie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 102
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2662-08-aprilie]08 Aprilie [/url]

„ Caci dragostea lui Dumnezeu sta în pazirea pruncilor Lui. Si poruncile lui nu sunt grele; pentruca oricine este nascut din Dumnezeu , biruieste lumea ; si ceea ce cîstiga biruinta asupra lumii , este credinta noastra. Cine este cel ce a biruit lumea , daca nu cel ce crede ca Isus este Fiul lui Dumnezeu ? I Ioan 5:3-5
O fetita a întrebat odata pe tatal ei : „Tata cum arata Dumnezeu „? Întrebarea parea nevinovata si destul de simpla , pîna cînd tatal a încercat sa puna raspunsul în cuvintele care sa fie întelese de fica lui de numai 5 ani. Vazînd ca nu reuseste sa gaseasca raspunsul potrivit, tatal a folosit raspunsul în care toti tatii sunt specialisti : „ Du-te si întreab-o pe mama ta „!
Fetita a amers si a pus si mamei ei aceeasi întrebare : „mama cum arata Dumnezeu „? Si mama si-a dat repede seama ca nu gaseste raspunsul potrivit ; de aceea i-a spus ficei : „Draga mea , ar trebui s-o întrebi pe învatatoarea de scoala duminicala”!
Micuta a mers si la învatatoarea de scoala duminicala cu aceiasi întrebare :”Cum arata Dumnezeu „? De ce nu întrebi pe tatal si pe mama ta ? i-a raspuns învatatoarea!
Complet nedumerita de raspunsurile primite,acea fetita se gîndea în inima ei : „Daca as fi umblat cu Domnul atîta timp cît au mers la biserica tati, mami si învatatoarea de scoala duminicala, as fi stiut sa spun unei fetite, raspunsul pe care îl asteapta !
Suntem crestini si am umblat cu Domnul atîtia ani. Cei mai multi dintre noi ne-am nascut în credinta. Suntem oare în stare sa spunem si sa aratam oamenilor cum arata Dumnezeu ?
Nu este usor ! Dar traind si umblînd în voia lui Dumnezeu vei avea un raspuns pentru cei ce te întreaba. Acestora le vei putea spune : „Uitati-va la mine „!Dumnezeu este ca mine !
Rug. Doamne Dumnezeule;învata-ma caile Tale , ca sa pot spune si altora despre dragostea ta . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 08 Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
La Domnul este scăparea: binecuvântarea Ta să fie peste poporul Tău. ( Psalmii 3:8 )