Meditație 07 Aprilie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 120
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2663-07-aprilie]07 Aprilie [/url]
„ Bucurati-va în nadejde. Fiti rabdatori în necaz. Staruiti în rugaciune.”Rom 12:12
Cea mai rapida crestere din lume, o au bisericile din Coreea de Sud. Un cercetator care voia sa descopere secretul acestei cresteri spirituale, a interogat un pastor al uneia dintre aceste biserici, despre cauzele acestei miscari.
El a întrebat despre clasele de scoala duminicala, despre grupele de studiu, despre doctrina biblica a mesajelor si despre grupele de lauda si închinare.
La sfîrsitul interviului , pastorul Corean si-a ridicat mîinile si a spus reporterului : „m-ati întrebat despre orice altceva, dar ati uitat lucrul esential” ! Nu m-ati întrebat nimic despre timpul de rugaciune ! „Rugaciunea este piatra de capatîi pentru o biserica înflacarata „! Noi petrecem în fiecare zi cel putin 2 ore de rugaciune cu toata biserica !
Rugaciunea nu numai ca deschide portile cerului, ci este si calea prin care noi ne deschidem inima, pentru lucrurile pentru care ne-am rugat. Rugaciunea ne uneste pentru aceeasi cauza, iar dragostea lui Dumnezeu ne înflacareaza. Pentru ce arzi ? Sunt unii plini de rîvna pentru ceea ce este rau ! Fii gata sa-ti consumi viata pentru Dumnezeu si ceea ce este bine !
Rug. Doamne Dumnezeule ;iarta-ma ca am neglijat timpul de rugaciune si am risipit potentialul si darurile mele în dispute , slujind în propria-mi putere si împlinind doar programe. Ajuta-ma sa ma pocaiesc si sa traiesc o viata noua , fiind în clocot pentru Tine.Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
Supuneți-vă, dar, lui Dumnezeu. Împotriviți-vă diavolului, și el va fugi de la voi. ( Iacov 4:7 )