Meditație 05 Aprilie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 133
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2666-05-aprilie]05 Aprilie [/url]
„ Fiti împlinitori ai Cuvîntului , nu numai ascultatori, înselîndu-va singuri „. Iacov 1:22

O doamna a povestit experienta pe care a avut-o atunci cînd a mers pentru prima data la biserica cu o fetita din India. Aceasta fetita avea în jur de 10 ani si i-a fost înredintata de parintii ei pentru a o supraveghea , atît timp cît ei erau plecati într-o calatorie de afaceri.
Micuta hindusa si-a exprimad dorinta ca în ziua de duminica sa mearga la biserica pentru serviciul de dimineata, împreuna cu familia careia i-a fost încredintata. Dupa ce a participat la închinare, în timp ce veneau spre casa noii parinti au întrebat-o :
„Cum ti s-a parut la biserica „? „Nu pot sa înteleg de ce nu i-ati inclus si pe cei de pe coasta de vest, a raspuns fetita „! Cum adica „Coasta de Vest”; au întrebat-o gazdele sale ? V-ati rugat pentru voi si pentru cei de pe Coasta de Rasarit, zona în care locuiti, dar ce se va întîmpla cu cei de pe Coasta de Vest a Americii ; a întrebat fetita ? Pentru acestia cine se roaga ?
Foarte surprinsi de acesta observatie, noii parinti au înteles ca dragostea trebuie sa îi cuprida pe toti ! Pe cîti îi cuprinzi în rugaciunile si slujirea ta ? Domnul Isus în dragostea Sa a cuprins întreaga lume si pe toti oamenii !. Esti gata sa ai aceeasi perspectiva ? Pentru cîti te rogi si pe cîti îi slujesti arata masura dragostei tale !
Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa fiu un canal al dragostei tale pentru toti cei din jurul meu si ajuta-ma sa-i iubesc ca Tine ! .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 05 Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel ce astăzi plânge pe genunchi, mâine va zâmbi în picioare!