Meditație 02 Aprilie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 123
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2669-02-aprilie]02 Aprilie [/url]
„ Voi însa iubiti pe vrajmasii vostri,faceti bine si dati cu împrumut , fara sa nadajduiti ceva în schimb . Si rasplata voastra va fi mare si veti fii Celui Preaînalt ; caci El este bun si cu cei nemultumitori si cu cei rai.” Luca 6:35
Marcus Bach a povestit despre un tînar pictor care a mers într-o tabara de vara , unde avea sa studieze sub îndrumarea unui artist vestit. În acea tabara acest tînar a învatat lectia cea mai importanta a vietii lui, dar nu de la acel profesor , ci de la un coleg de-al lui.
Acest coleg era un student nevazator , care a venit în aceeasi tabara pentru a studia pianul. Pentru colegul sau tînartul pictor a început sa descrie lucrurile din jur: obiectele din camera, asezarea taberei, facilitatile si vegetatia din jur.
Ascultîndu-si apoi prietenul care încerca sa-i descrie lucrurile despre care auzise, o bservat ca acesta are o mare snsibilitate si priveste realitatea dintr-o perspectiva deosebita, deseori neperceputa de persoanele care vad.
Lucruri obisnuite pîna atunci, au capatat un nou sens pentru el. A început sa perceapa lumea si s-o reprezinte în tablourile sale într-o alta perspectiva. El a început sa vada lucrurile nu numai din punct de vedere al realitatii fizice , ci si din perspectiva scopului si-a semnificatiei lor.
Acest nou mod de a privi realitatea , i-a influentat radical cariera artistica. Dragostea unui student nevazator, l-a ajutat pe acest artist sa aiba o noua perspectiva asupra lumii în care traia.
Si pe noi dragostea ne face sa privim lumea cu alti ochi ; cu ochii sufletului , ai inimii si ai lui Dumnezeu.
Dragostea ne ridica deasupra realitatii si ne ajuta sa avem o alta dimensiune a aprecierii si-a întelegerii lumii din jur. Chiar si pe dusmani îi putem vedea dintr-o perspectiva noua : Dumnezeu îi foloseste spre binele nostru !
Rug. Doamne Isuse ; Dragostea Ta mi-a schimbat viata; ajuta-ma sa-i vad pe vcei din jur asa cum îi vezi si Tu .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 02 Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
Supuneți-vă, dar, lui Dumnezeu. Împotriviți-vă diavolului, și el va fugi de la voi. ( Iacov 4:7 )