Meditație 01 Aprilie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 201
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2670-01-aprilie]01 Aprilie [/url]
„În toate necazurile lor n-au fost fara ajutor si Îngerul care este înaintea Fetei Lui i-a mîntuit ; El însusi i-a rascumparat , în dragostea si îndurarea Lui , si necurmat i-a sprijinit si i-a purtat în zilele din vechime .” Isaia 63:9
George Eastman , un talentat inventator care a pus bazele companiei „Kodac”, a marturisit adesea, ca niciodata n-a crezut ca va ajunge bogat. N-a avut aceasta intentie nici atunci cînd a început sa-si promoveze fotografiile si tehnologia fotografica.
Estman si-a pierdut tatal atunci cînd era numai un copil. Dupa moartea tatalui sau, el a trebuit sa-i poarte de grija din punct de vedere finnciar, mamei si celor doua surori ale sale.
Amintirea faptului ca mamam sa a trebuit sa spele hainele si dusumelele caselor altor familii , pentru a cîstiga banii pentru existenta, l-a urmarit ca un vis urît toata viata. Tot ce si-a propus de fapt era sa lucreze si sa cîstige atîti bani încît mama lui sa nu mai lucreze asa de greu.
Lucrînd cu aceasta motivatie, a ajuns atazi sa detina valori de multe milioane de dolari , iar prin efortul sau sa revolutioneze arta fotigrafica.
Scopul sau a fost numai sa cîstige atîti bani încît sa n-o mai vada pe mamam sa muncind si cu totii sa aiba o viata decenta. Exemplul lui este o buna marturie a ceea ce poate sa faca pentru cineva, dragostea .
În acelasi fel am fost tratati si noi. În dragostea sa Dumnezeu ne sprijina, purtîndu-ne poverile. Dar Dumnezeu ne ofera mult mai mult. Nu numai valorile materiale trecatoare ale acestei lumi, ci si valorile vesnice ale binecuvîntarilor spirituale, pe care singuri nu le putem dobîndi.
Rug. Doamne Dumnezeule;îti multumesc ca în toate necazurile vietii mele, ma însotesti cu ajutorul Tau , ma sprijini si îmi porti de grija . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 01 Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
Domnul este milostiv și plin de îndurare, îndelung răbdător și plin de bunătate. ( Psalmii 145:8 )