Meditație 31 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 120
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2671-31-martie]31 Martie [/url]
„ Si noi am vazut si marturisim ca tatal a trimes pe Fiul ca sa fie Mîntuitorul lumii. I Ioan 4: 14
Dupa moartea Printesei Diana, s-au scris multe despre povara de a fi o personalitate. Anumite studii au aratat ca americanii nu vor sa aibe faima , pentru ca nu sunt pregatiti sa plateasca pretul. Personalitatile nu mai au o viata privata, îsi pierd libertatea, iar oamenii îi interpeleaza peste tot.
O binecunoscuta prezentatoare de televiziune, a mers sa-I cumpere sotului ei un cadou pentru ziua lui de nastere. Voia sa ramîna neobservata, iar cadoul pe care urma sa-l cumpere voia sa fie o surpriza.

Cînd a ajuns în magazin , a observat ca doua femei se uitau la ea cu insistenta. Una dintre ele a început sa spuna celeilalte : „este prezentatoarea de la televiziune „! Ar trebui s-o întrebi ; a spus cealalta. Ba e rîndul tau s-o întrebi a raspuns cea dintîi ! Amuzata de discutie, prezentatoarea s-a oprit si a început sa vorbeasca cu cele doua femei spunîndu-le : penru noi este foarte greu sa pastram un secret !
Cineva a spus : „astazi oamenii venereaza celebritatile , dar au putini eroi !
Un profesor de limbi orientale, a vorbit studentilor sai despre eroii legendelor din Grecia Antica. A încercat sa descrie astfel pentru studenti , conceptul de erou . Cînd a crezut ca a reusit, a întrebat : dati-mi un exemplu de un erou al zilelor noastre ?

O studenta a ridicat mîna si-a spus : „Dustin Hoffman”! Acesta este o celebritate : un actor vestit al Hollywoodului , dar nici pe departe nu poate fi un erou.
Eroul straluceste nu prin cariera , ci prin caracter si slujire! Un erou poate fi Hristos, Pavel, martirii primului veac, sau oricine traieste si lucreaza ca Domnul Isus :
Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru exemplul ce ni L-ai dat în Fiul Tau . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 31 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu privi la forța cotropitoare a întunericului din jurul tău; privește la Isus, și întristarea ta va fi preschimbată în bucurie!