Meditație 30 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 182
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2672-30-martie]30 Martie [/url]
„ O alta parte a cazut în pamînt bun si a dat roada: un graunte a dat o suta, altul saizeci si altul treizeci. „ Mat. 13:8
Sunt unii oameni a caror viata este plina de semnificatie pentru altii . Senatoarea Barbara Jordan, poate fi numita printre acestia. Ea a avut o cariera deosebita. A fost prima femeie si singura persoana de culoare, care a reprezentat statul Texas în Senatul American. Cînd ea a intrat în politica , a trebuit sa lupte cu o multime de atitudini gresite , ce faceau viata politica un razboi continu.
Respectînd pe toti senatorii indiferent de partidul din care acestia faceau parte, sprijinind justitia si pastrînd o deosebita conduita morala, a cîstigat respectul tuturor.

Exemplul ei a fost o puternica marturie pentru altii . O fetita dintr-o familie de negri observîndu-i viata si trairea de fiecare zi, a încercat sa traiasca pastrînd aceleasi principii. Urmîndu-i exemplul, acea fetita a ajuns sa fie presedinta Colegiului Smith din SUA.
Avem nevoie de modele: Un judecator a locuit într-o comunitate linistita de la periferia orasului Dallas. Cînd acesta a murit, serviciul de înmormîntare s-a tinut în casa în care acesta si-a petrecut viata. La serviciul de înmormîntare au fost atîtea flori , încît au trebuit doua masini ca sa le încarce si sa le duca la cimitir.
În timp ce florile erau încarcate în masini, un vecin s-a întors spre unul dintre servitorii ce a lucrat multa vreme în gospodaria judecatorului si i-a spus : „judecatorului i s-au adus multe flor; nu-i asa „? Da domnule i-a raspuns servitorul, dar cred ca stiti ca el a plantat semintele pentru aceste flori ale recunostintei, toata viata !
Ce seminte plantam ? Ce vom primi la sfîrsit, tinînd cont de ceea ce am plantat ?

Ce ar trebui sa facem ca sa plantam „Samînta Cuvîntului lui Dumnezeu „ care sa aduca flori si roada pentru Împaratia lui Dumnezeu ? Sunt întrebari la care ar trebui sa raspundem acum, daca dorim sa avem roada la sfîrsit .
Rug. Doamnezeul pacii ; ajuta-ma sa seman samînta dragostei si-a adevarului, ca roadele neprihanirii sa creasca tot mai mult iar Împaratia ta sa se largeasca .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 30 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
La Domnul este scăparea: binecuvântarea Ta să fie peste poporul Tău. ( Psalmii 3:8 )