Meditație 26 Martie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 123
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2676-26-martie]26 Martie [/url]
„ Vai de voi, Fariseilor! Pentru ca voi dati yeciuiala din izma , din ruta si din toate zarzavaturile , si dati uitarii dreptatea si dragostea de Dumnezeu : pe acestea trebuia sa le faceti , si pe celelalte sa nu le lasati nefacute” ! Luca 11: 42
În cartea sa „Ghid prectic pentru rugaciune” Dorothy Haskins, povesteste despre o violonista celebra care a fost întrebata : „ care-i este secretul celebritatii „?
„ Neglijarea lucrurilor „ a raspuns ea ! Deoarece acest raspuns nu a fost înteles, ea a continuat : mi-am planificat sa exersez zilnic cel putin doua ore , iar în aceasta perioada neglijez toate celelalte lucruri .
Sunt multe lucruri cre asteapta sa fie împlinite : cînd merg în camera mea dupa micul dejun, vad patul nefacut , praf peste tot si rufele ce asteapta sa fie împaturite . Dar nu le iau în considerare pîna ce nu-mi termin repetitia. Aceasta atitudine m-a ajutat sa fac tot ce-mi era în putinta pentru a cînta tot mai bine, pentru ca foloseam la maxim timpul de repetitie. Iata cum „neglijarea lucrurilor” , este secretul succesului meu !
Multi dintre noi au nevoie de o mare provocare pentru a neglija anumite lucruri pe care trebuie sa le faca pe lînga casa. Acesta este însa un secret al vietii : „Nu poti face totul „! De aceea trebuie sa ne concentram doar la cîteva lucruri care au cu adevarat pret pentru viata noastra de crestini si sa excelam în ele .
Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa împlinesc doar acele lucruri care ma vor ajuta în viata mea de credinta . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 26 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
El, de bună voia Lui, ne-a născut prin Cuvântul adevărului, ca să fim un fel de pârgă a făpturilor Lui. ( Iacov 1:18 )