Meditație 21 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 192
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2682-21-martie]21 Martie [/url]
„ Pe capul celui neprihanit sunt binecuvîntari, dar gura celor rai ascunde sîlnicie. „ Prov. 10:6
Într-o statiune balneara erau doua izvoare de apa alaturate. Unul avea apa calda , iar celalalt apa rece. Oamenii din acea localitate veneau aicisa-si spele hainele în apa calda, apoi si le clateau în cea rece.
Un turist urmarindu-i zi de zi cît a stat în statiune, a zis unui localnic : „Ce binecuvîntare abundenta v-a dat Dumnezeu, avînd la îndemîna si apa calda si cea rece „! „Nu-i asa de abundenta a raspuns localnicul ; „lipseste sapunul „! De foarte multe ori nu suntem multumiti cu ceea ce ni s-a dat si pierdem tot ceea ce avem!
Un pastor tînar a aînceput plin de entuziasm ,slujirea într-o noua biserica . El a spus bisericii ca accepta invitatia de a-i sluji , pentru ca a fost ales în unanimitate. Dupa primul serviciu, presedintele comisiei de nominare i-a spus noului pastor : „N-a fost chiar unanimitate „! „Aproape de unanimitate” .!

Auzind acasta pastorul l-a întrebat : „Ce vrei sa spui prin aproape de unanimitate” ? Pentru ca acesta ezita sa raspunda , pastorul l-a întrebat direct : „care a fost de fapt rezultatul votulu”? Presedintele comitetului de alegere a pastorului i-a zis ; „96 la 2”!
Din acea zi si-n tot timpul primului an de slujire , pastorul a cautat sa afle cine sunt cele doua persoane. Cînd a vazut ca nu-i poate gasi, în al doilea an de slujire s-a vaitat continuu ca membrii bisericii nu-s de partea lui si nu-l sustin.
La sfîrsitul celui de-al doilea an cînd i-a expirat contractul, biserica a fost chemata sa voteze din nou. Dupa vot, presedintele comitetului de alegere a pastorului a fost chemat sa anunte rezultatul . Acesta a venit în fata bisericii si-a spus : „ aproape unanimitate „!
Pastorul necajit a întrebat :”care a fost de fapt votul „? Asta vrem sa stim ! Presedintele a raspuns : „2 la 96 „!
Esti multumitor lui Dumnezeu pentru darurile pe care le-ai primit ? Folosesti aceste binecuvîntari penu a arata dragostea Lui si altora ?
Rug. Dumnezeul dragostei ; m-ai coplesit cu binecuvîntarile Tale; ajuta-ma sa-Ti fiu multumitor ; si da.mi întelepciune sa stiu sa folosesc aceste daruri slujindu-i pe altii .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 21 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Hainele te fac domn, sufletul te face om!