Meditație 19 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 126
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2684-19-martie]19 Martie [/url]

“stapînul a zis robului: „Iesi la drumuri si la garduri, si pe cei ce-i vei gasi, sileste-i sa intre, ca sa mi se umple casa. Caci va spun ca niciunul din cei poftiti , nu va gusta din cina mea .”Luca 14:23-24
Un tata si-a luat pe cei doi fii ai lui si a mers la un meci de baschet important, pecare l-au asteptat de multa vreme. Echipa lor favorita urma sa joace cu cea mai buna echipa din liga si ei au dorit sa nu piarda acest meci.
În ziua meciului s-au trezit de dimineata si au condus pîna aproape spre seara, pîna au ajuns în orasul unde urma sa se desfasoare partida. Au luat o camera la hotel si apoi s-au grabit sa ajunga la sala unde urma sa se desfasoare partida. Au ajuns cu cîteva minute înainte ca sa înceapa jocul si s-au asezat la rînd la casa de bilete.
Erau înca multi înaintea lor, dar acest fapt nu i-a descurjat prea mult. Se asteptau ca la acest meci sa fie multa lume ! ceea ce nu stiau însa era faptul ca atunci se vindeau ultimile bilete. Cînd le-a venit rîndul sa cumpere biletele, csiera a pus un semn ce continea urmatorul anunt :”Ne pare rau ; biletele s-au terminat „! „Nu mai sunt locuri „!
Nu le venea sa creada ca biletele s-au terminat chiar atunci cînd ei au ajuns în dreptul geamului de la casierie, si ultimul bilet îl cuparase chiar persoana din fata lor.! Au calatorit asa de mult ca sa ajunga la acest meci pe care îl doreau sa fie cel mai mare eveniment din timpul concediului lor. Si acum toata acesta speranta si asteptare s-a naruit ! tatal a batut în geam si a cerut casieritei s-ai vînda trei bilete. Dar doamna care a venit sa-i raspunda i-a spus acelasi lucru : „Ne pare rau; nu mai sunt locuri „!
Cînd el a încercat sa-i explice casieritei cît de important este acest meci pentru ei si ce mult au calatorit pentru a ajunge la aceasta partida, casierita le-a raspuns : „daca vreti sa fiti siguri ca nu veti pierde un meci important la care tineti neaparat sa fiti prezenti; cumparati-va bilete înainte „! Rezervati-va locurile cu anticipatie !
Domnul Isus a spus trei pilde aratîndu-ne ca trebuie sa ne pregatim dinainte si sa avem locul rezervat. Una dintre aceste pilde prezinta 5 fecioare, care nu au putut participa la nunta, pentru ca nu s-au pregatit cu anticipatie. Au luat candelele, dar nu au luat si ulei de rezerva ! Candelele aprinse erau pentru ele biletul de intrare !
O alta persoana a fost scoasa afara din sala unde se desfasura nunta, pentru ca nu avea haina de nunta (Mat 22:11). Apoi Domnul Isus a vorbit despre o alta categorie de oameni care au refuzat sa vina la nunta pe care regele a pregatit-o, pentru ca pentru ca aveau alte prioritati ! (Luca 14:15-24)
Toti cei care nu se pregatesc dinainte , nu-si rezerva locul si nu au biletul cu anticipatie , nu se pot bucura la sarbatoarea nuntii Mielului, împreuna cu Domnul Isus.
Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa fiu gata si sa am biletul la mine întodeuna .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 19 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Prea mulţi dintre noi vrem lucruri de care nu avem nevoie şi avem nevoie de ceea ce nu vrem.