Meditație 18 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 148
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2685-18-martie]18 Martie [/url]
” Nu ca am si cîstigat premiul, sau ca si am ajuns desavîrsit ; dar fac un singur lucru : uitînd ce este în urma mea , si aruncîndu-ma spre ce este înainte , alerg spre tinta pentru premiul chemarii ceresti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus” Fil.3:13-14
Peter Goodwin a fost un iubitor de cai împatimit. Unchiului Peter, asa cum era numit de prietenii lui , i s-a cerut odata sa aleaga un mînz penru a fi dresat si antrenat penru cursele de cai.

Unchiul Peter dupa ce a examinat toti mînzii din herghelie, a ales un mînz obisnuit numit „Iarba verde”!Nimeni nu a vazut vre-un potential în acest mînz, de aceea de multe ori prietenii sai îl necajeau spunîndu-i : „Niciodata mînzul tau nu va alerga în vre-o cursa de cai.” !Rîdeau de el si-i spuneau : „au fost alti mînzi mai aratosi ; de ce nu i-ai ales” ?
Unchiul Peter a rabdat si-a purtat toate aceste acuzatii , dar a continuat antrenamentele cu si mai multa daruire. Mînzul ales nu numai ca a alergat în derbiul din Kentucky, ci la si cîstigat !

Dupa concurs , prietenii lui au venit sa-l întrebe : „De ce ai ales acest mînz ; pentru ca nu era cu nimic mai deosebit ca ceilalti „? Atunci unchiul Peter le-a spus : „Am ales acest mînz pentru aca are o privire scînteietoare. Daca te uiti în ochii lui vezi o privire de vultur !
Cu siguranta si apostolul Pavel a avut o astfel de privire : S-a uitat mereu înainte ; si-a avut o perspectiva larga. El a fost un om care s-a întors la Dumnezeu dupa ce i –a persecutat pe crestini . A petrecut cea mai mare parte a slujirii lui ca prizionier. A avut deseori confruntari cu învatatii si teologii vremii, care îl cosiderau nebun. A suportat împotrivirile iudeilor si ale pagînilor , trecînd prin cele mai cumplite necazuri. Pe toate acestea el le-a numit un simplu tepus. În mijlocul tuturor acestor împotriviri însa ,a fost biruitor si si-a împlinit cu credinciosie slujba!
Care a fost secretul acestor biruinte si al vietii sale deosebite ? Pavel a avut o privire de vultur ! El a declarat celor din Filipi :” Fratilor ….fac un singur lucru: uitînd ce este în urma mea , ma arunc spre ceea ce este înainte .. „!
Pavel a ajuns sa fie cel mai important om care a trait în mijlocul acestei lumi, dupa Domnul Isus, pentru ca a facut un singur lucru. Avînd o privire de vultur , a uitat ceea ce a la sat în urma si s-a avîntat spre ceea ce este înainte : cununa si rasplatirea lui Dumnezeu. !
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa privesc înainte si sa ajung la tinta, împlinindu-mi scopul pentru care m-ai creat. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine disprețuiește pe aproapele său, face un păcat, dar ferice de cine are milă de cei nenorociți. ( Proverbele 14:21 )