Meditație 16 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 209
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2687-16-martie]16 Martie [/url]
„ Dumnezeul pacii sa va sfinteasca el însusi pe deplin ; si duhul vostru, sufletul vostru si trupul vostru , sa fie pazite întregi fara prihana la venirea Domnului nostru Isus Hristos „ I Tes.5:23
În urma unui accident, o fetita si-a pierdut vederea si auzul. Cu toate acestea reusea sa-i identifice pe cei din jurul ei, pentru ca îi deosebea dupa miros. Oridecîteori mama ei se apropia de patul ei, era recunoscuta usor, pentru ca de fiecare data folosea acelasi parfum. Parfumul era calea prin care mama îsi anunta prezenta , iar fetita ei putea s-o identifice la nivelul ei de perceptie.
Si Dumnezeu doreste sa comunice la nivelul nostru de întelegere. De aceea Cuvîntul s-a facut trup si a locuit printre noi , ca noi sa-l putem percepe pe Dumnezeu, la nivelul limitarilor noastre. Este atît de minunatat afirmatia : „Atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul sau Fiu , pentru ca oricine crede în El , sa nu piara , ci sa aiba viata vesnica” !
El este acum si lînga tine ! Îi simti prezenta ?
Rug. Dumnezeul pacii ; îti multumesc ca îti pasa de sufletul meu si în mod personal te-ai apropiat si de mine. Accept invitatia dragostei Tale si te rog: fii si Domnul inimii mele .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 16 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Mărturisiți-vă unii altora păcatele, și rugați-vă unii pentru alții, ca să fiți vindecați. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. ( Iacov 5:16 )