Meditație 15 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 192
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2688-15-martie]15 Martie [/url]
„ Eu sunt dator si Grecilor si Barbarilor si celor învatati si celor neînvatati . Asfel în ceea ce ma priveste pe mine, am o vie dorinta sa va vestesc Evanghelia voua celor din Roma ”. Rom.1:14-15
Dr. Curtis Schofield, a marturisit ca îsi aduce aminte ca într-o vreme în care trebuia sa ia o decizie importanta, pastorul sau i-a spus cu claritate : „Curtis , nu-ti pot spune daca trebuie sa mergi în Cleveland si sa lucrezi în fabrica împreuna cu unchiul tau , sau sa ramîi sa-ti continui scoala aici; dar ce pot sa-ti spun cu siguranta este ca Dumnezeu are un plan pentru viata ta si daca îi vei cere , El ti-l va descoperi.
Acest gînd spunea el, a ramas în inima mea si ma framînta continu. De aceea dupa orele de curs, a mers în biblioteca bisericii ca sa citeasca Biblia si alte carti crestine. În timp ce citea cartea „ Un om numit Petru”, a descoperit ca Domnul Isus este interesat în viata personala a fiecaruia dintre noi . coplesit de acest adevar a îngenunchiat acolo în biblioteca si a hotarît sa-si predea viata total Domnului Isus, urmîndu-L îndeaproape.
Întrebat de experienta pe care a trait-o, el a spus : „ un mod de a multumi pastorului meu penru felul în care m-a condus la Domnul Isus si m-a m-a învatat cum sa iau decizii dupa voia lui Dumnezeu, este sa spun si altora cum sa gaseasca aceasta binecuvîntare în viata”.
Din aceleasi motive si eu si tu trebuie sa-l marturisim pe Hristos în mijlocul lumii. Avem o datorie fata de parinti, profesori sau prietenii care ne-au condus la Domnul Isus si trebuie sa ne-o împlinim. Domnul Isus este cel ce poate aduce cea mai radicala schimbare în viata celor ce-L întîlnesc si ne poate da ajutorul sa traim la cea mai înalta stare pe care o putem atinge. El aduce bucurie , împlinire si binecuvîntare în orice inima care i se deschide. Lui îi datoram tot ceea ce avem,ceea ce suntem , sau vom deveni.
Cum ne vom achita de aceasta datorie ? Facîndu-L cunoscut si altora !
„ Rug. Doamne Dumnezeule ;ajuta-ma sa pot spune si altora despre binecuvîntarile pe care mi le-ai daruit .Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
El, de bună voia Lui, ne-a născut prin Cuvântul adevărului, ca să fim un fel de pârgă a făpturilor Lui. ( Iacov 1:18 )